Top 40 legújabb link > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Szponzorált linkek
extrem.hu - Hírek és érdekességek
http://extrem.hu/category/cikkek/water/buvarkodas/

Az extrem.hu internetes sportmagazin oldalán megtalálod a friss híreket, érdekességeket a búvárkodás világáról.

extrem.hu - Hírek és érdekességek
Búvárorvos: búvár orvosi vizsgálatok
http://www.buvarorvos.eu/

A búvárorvosi alkalmasságot igazoló kártyát minden évben meg kell újítani, ebben lehetünk segítségére. Búvárorvosi vizsgálatok Budapesten, Szolnokon és Szegeden.

Búvárorvos: búvár orvosi vizsgálatok
Gyöngyhalász búvárbiztosítás az Uniqa Biztosítónál
http://www.uniqa.hu/home/01_Lakossagi/Utasbiztositas/2_Gyongyhalasz_buvarbiz ...

Az UNIQA Biztosítónál egyéni búvárbiztosítást köthetnek, a sport és hobbi szerelmesei. Rugalmas és gyors online biztosításkötés.

Gyöngyhalász búvárbiztosítás az Uniqa Biztosítónál
My Travel Egypt - Búvárprogramok Egyiptomban
http://www.mytravelegypt.com/destinacje?mesto=2&kategorie=2

Búvárprogramok, merülések, hajós kirándulások Egyiptomban, Hurghadán, Marsa Alamban, Sharmon, Tabán. Fél és egész napos vízi túrák, ahol különleges halakkal, teknősökkel, delfinekkel találkozhatsz! Korrekt, megbízható, profi csapat, kitűnő szolgáltatás! Kairó, Luxor és egyéb történelmi kirándulások, hajós és sivatagi programok is találhatóak az oldalon, mindemellett sok-sok hasznos információ!

My Travel Egypt - Búvárprogramok Egyiptomban
Tenerifei búvártúrák
http://tenerifeirepulojegy.hu/tenerifei-buvarturak/#

Keresd fel Tenerifét, ha merülni szeretnél. Magyar nyelven tanulhatod meg a búvárkodást. Padi rendszerű oktatás. Gyorsan, szakszerűen és biztonságosan elsajátíthatod a merülést. Megannyi élmény vár rád a szigeten, gyere velünk.

Tenerifei búvártúrák
Typhonn Hungary - Búvár és Felszíni Szárazruhák Nagykereskedelme
http://www.typhoonhungary.hu/

Cégünk az angol TYPHOON International Ltd. kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Typhoon cég 66 éve a világ egyik legnagyobb szárazruha gyártója, kulcsfontosságú szerepet játszik a búvárkodásban, és a vízi sport piacon egyaránt, mint: vitorlázás, szörf, vízisí, wakeboard, kajak, rafting és egyéb vízi sportok. Termékeink kiváló minőségi szintjét igazolja, hogy több mint 30 éve látunk el velük katonai szervezeteket is, pl.: az S.A.S.-t , a Brit Vízirendészetet, a Brit Környezetvédelmi Hivatalt, az Antarctic Survey-t. Termékeink magyarországi értékesítésére viszonteladói partnereket keresünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségen, hogy elküldhessük Önnek katalógusunkat, árlistánkat! Amennyiben kérdése van küldjön emailt az info@typhoonhungary.hu email címre.

Typhonn Hungary - Búvár és Felszíni Szárazruhák Nagykereskedelme
Merülhető hajóroncsok a világ különböző pontjain
http://hajoroncsok.blog.hu/

Ez az oldal a világ különböző pontjain található és még merülhető hajóroncsokat mutatja be pár szép képpel illusztrálva. Mivel ez egy blog, így aki úgy gondolja, elküldheti saját kis írását egy roncsról, és az is megjelenik az oldalon. Búvár és hajóroncs ismeretterjesztő oldal különböző - a roncshoz kapcsolódó - adattal és speciális ismerettel.

Merülhető hajóroncsok a világ különböző pontjain
Titán Búváriskola
http://www.titanbuvar.hu/buvartanfolyamok/

Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a víz alatti világ csodáit, a merülés szépségeit és izgalmát. Búváriskolánkban megtanítjuk a búvárkodás elméleti és gyakorlati részét a kezdő szinttől a mentőbúvári képzésen át, egészen a mester búvári szintig. Kóstolj bele a búvárkodásba, ha eddig csak kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbálod a búvárkodást, vagy fogalmad sem volt, hogy hogyan kellene elkezdeni, vagy csak megnéznéd magad búvárfelszerelésben és tapadós neoprénben. A Titán Búváriskolát két bátor és lelkes búvároktató vezeti. Céljuk, hogy minél több emberrel ismertessék meg a búvárkodást, biztonságos körülmények között.

Titán Búváriskola
Napi betevő búvárvideó
http://www.buvarkodj.hu

Annyi búvárvideónk van, hogy Dunát lehet rekeszteni vele. A leglátványosabbak a trópusi tengerekben készültek, de természetesen a hazai vizek szerelmesei is találnak nálunk néznivalót.

Napi betevő búvárvideó
Búvár- és alpintechnika
http://buvaralpin.uw.hu/index.html

Vállalkozásunk bármilyen búvár-, vízépítési-, speciális mentési- és ipari alpintechnikai feladatot képes ellátni, magasan képzett szakmai gárdájának és különleges technikai felszereltségének köszönhetően.

Búvár- és alpintechnika
Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
http://www.buvar-abc.hu/

Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!

Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
A búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala
http://www.buvarkodj.com

Búvárkodj.com - Búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala. Hasznos információk, cikkek, búvárbiztosítás, búvárfórum, élménybeszámolok, - minden, ami búvárkodás.

A búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala
Jack Jackson: Könnyűbúvárkodás
http://www.konyv-konyvek.hu/konnyubuvarkodas_jackson_jack

Ez a könyv azoknak szól, akik csak most ismerkednek a búvárkodással, de azoknak is, akik ismereteiket és gyakorlati tapasztalataikat szeretnék felfrissíteni. Megtudhatjuk hogyan kezdjünk neki a feladatnak, és hogyan érezhetjük magunkat otthon ebben az új világban...

Jack Jackson: Könnyűbúvárkodás
Miss Scuba - Női búvárportál
http://miss-scuba.hu/

A Miss Scuba magyar női búvárportál kizárólag a Nőkre koncentrál. Minden egyes téma, felszerelés, ékszer és póló amit ajánlunk Nőknek szól. Egy interaktív női búvárportál ihletett minket, ahol segítjük egymást és ha valami bevállt, akkor azt megosztjuk másokkal, legyen az túra, felszerelés, vagy bármilyen búváros téma, amiről beszélnél. Mindegy, hogy csak tervezgeted életed első merülését, vagy tapasztalt, több száz merüléssel rendelkező búvár vagy, itt egyekszünk egybe gyűjteni minden olyan információt, ami érdekelhet.

Miss Scuba - Női búvárportál
Búvárszafarik Egyiptomban a Vörös-tengeren
http://www.lighthouse-1.com/

A búvárszafari programok azoknak szólnak, akik már képzett búvárok, szeretnék felfedezni a szabadság és a búvárkodás összhangját vagy pedig egy hajós szafari keretén belül szeretnék elsajátítani ennek a csodálatos sportnak az alapjait. Erre tökéletes helyszín Egyiptomban a Vörös-tenger. És miért ne töltsük az egész hetet kint a tengeren egy szafari hajón? Egy hét, egy minden kényelemmel felszerelt hajón, Vörös-tengeri szigetek közt hajózva kellemes kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket nyújt. Az együtt töltött hét alatt a búvárcsoport folyamatosan hajón van és mindennap más merülőhelyeket keres fel.

Búvárszafarik Egyiptomban a Vörös-tengeren
Akurion Panzió és Búvárbázis - Montenegró
http://www.akurion.com/

A panzió és a búvárbázis helyileg Montenegróhoz kötődik, ezen belül a Kotori-öbölhöz, így a térség első jegyzett neve lett a névadó. Az Akurion Búvárbázis rendelkezik minden feltétellel (szállás, felszerelés, hajó, merülő helyek), amivel feledhetetlen élménnyé varázsolja a búvárkodni vágyók Montenegróban eltöltött idejét.

Akurion Panzió és Búvárbázis - Montenegró
Volosko Sub Búvárcentrum - Horvátország
http://www.volosko-sub.com/

A Kvarner – öböl és környéke nagyon gazdag történelmi emlékekben. A tengerfenéken több történelmi hajóroncs fekszik, melyek felfedezése hihetetlen kihívást és kalandot jelenthet bármely búvár számára. Az elérhető mélységekben fekvő roncsok, romok, ágyúk közt merülve szinte visszautazhatunk az időben. Természetesen az is megtalálja nálunk kedvenc merülőhelyét, aki barlangok, reefek, leszakadó falak iránt érdeklődik. Mindez itt, nálunk az Adriai – tengerben... Kaland, kihívás, szórakozás, magas színvonalú kiszolgálás és egy profi csapat. Hajós merüléseink során mindennek részese lehet. Fedezze fel velünk a Kvarner-öböl kristálytiszta vizű öbleit, az apró szigeteket. Ígérjük, feledhetetlen lesz.

Volosko Sub Búvárcentrum - Horvátország
Priscapac Apartman Hotel és Búvárbázis
http://www.priscapac.com/

Priscapac Apartman Hotel és Búvárbázis - Horvátország, Korcula-sziget, Prizba. A tengerparti Priscapac búvárbázis parti,- és hajós merülésekkel bérelhető felszerelésekkel áll vendégeink rendelkezésre. Tanfolyamok kezdőtől a profi szintig. CMAS, TDI, SDI búvár tanfolyamok kezdő szinttől a technikai oktatói minősítésig. Nyelvek: magyar, szlovák, angol, német, horvát, cseh.

Priscapac Apartman Hotel és Búvárbázis
Octopussy Diving Center - Horvátország
http://www.octopussy.hu/

A fiatalos, családias hangulatáról ismert Octopussy Diving Center hivatalosan 2000 óta várja a búvárokat korszerű szolgáltatásaival Krk szigetén. A bázis a vidám és nyüzsgő Punat városka déli felén, a punati öböl bejáratánál, a strand kezdeténél található.

Octopussy Diving Center - Horvátország
Folyami merülés
http://www.froccs.hu/vadvizi_sportok/24/buvar.html

Biztos sokak fejében megfordult már a különböző vadvízi sportolások közben, hogy milyen élőlények élhetnek ebben a folyóban. Most megismerheted természetes környezetében - a Soca kristálytiszta, jéghideg vizében - élő (oly finom) pisztrángokat és egyéb halfajokat. Ha szerencséd van, meg is simogathatod vagy etetheted ezeket a rendkívül szép és roppant kíváncsi halakat. A vadvízi evezés színhelyétől nem messze, egy csodálatos kanyonban élheted át a folyami merülés szépségeit. A kanyon átlagos mélysége 5-6 méter, de helyenként elérheti a 10 métert is. A merüléshez az alapfokú búvár vizsga mellett átlagosan jó kondícióra is szükség van.

Folyami merülés
Diving Log 5.0
http://www.divinglog.de/

Diving Log 5.0 - Bring Clarity to your Dives. Merülési napló szoftver.

Diving Log 5.0
Mares Computerek
http://www.divemarket.hu/kategoria/computerek-mares

DiveMarket webáruház - Computerek: Aeris, CRESSI, MARES, Oceanic, SUUNTO, UWATEC.

Mares Computerek
GUE software
http://www.globalunderwaterexplorers.org/products/software

DecoPlanner 3.1.4, DPlan - Palm PDA Decompression Program, Gas Management Program, DiveLog

GUE software
ReefNet
http://reefnet.ca/products/divemaster/

ReefNet Kanada. Búvárkodáshoz kapcsolódó szoftverek és műszerek. Dive Master - Dive log software for your PC and Palm.

ReefNet
IANTD
http://www.iantd.hu/

Az elmúlt években egyre több búvárszervezet jelent meg Magyarországon. Ezek közé tartozik az IANTD is, amely azonban elég különös helyett foglal el a búvárkodásban szerte a világon. A szervezetet technikai, barlangi, ipari és katonai búvárok hozták létre a 80-as évek elején. A szervezet eleinte csak a technikai búvárkodással foglalkozott, de elég hamar elkezdték a rekreációs búvárok képzésének kialakítását is egy új filozófia szerint, melynek lényege, hogy a technikai és ipari búvárkodás eredményeit át kell ültetni a sportbúvárkodás keretei közé.

IANTD
Halcyon
http://www.halcyon.net/

Halcyon Dive Systems. A Halcyon eltökéltsége a lehető legjobb búvárfelszerelés előállításával kapcsolatban.

Halcyon
Waterproof
http://www.waterproof.eu/

Waterproof - Svédország. Kiválló minőségű vízálló búvárruhák, kiegészítők.

Waterproof
Mares
http://www.mares.com/

Uszony, maszk, légzőcső, jacket, kesztyűk, computerek...

Mares
Apeks
http://www.apeks.co.uk/

Apeks - műszerek, légzőautómata, búvár computer, karórák...

Apeks
Búvárbazár Webáruház
http://buvarbazar.unas.hu/

Búvárbazár Webáruház - Blue Deep márkaképviselet. A legnagyobb kínálat búvár ajándékokból és búvár felsőruházatokból Magyarországon.

Búvárbazár Webáruház
Sportpiac.hu
http://www.sportpiac.hu/

Sportpiac.hu - Extrém- és outdoormagazin. Expedíciók, programok, tesztek, hírek, túraajánló...

Sportpiac.hu
Aqua Online
http://www.aquamagazin.hu/

Aqua Magazin Online - A világ hajós szemmel. Programok, utazás, hírek, búvárkodás, vitorlázás, versenyek...

Aqua Online
Vízi Magazin
http://www.vizimagazin.hu/

Vízi sportok Magazinja - Merülj el a vízisportok világában.

Vízi Magazin
Búvárkodás Tahitin
http://www.tahitiutazas.hu/diving.html

Tahiti és szigetei kínálják a világ egyik legszebb és legizglamasabb merülőhelyeit. mind a kezdő mind pedig a profi búvárok számára egyaránt. Személyes tapasztalatból elmondhatjuk hogy Rangiroa-sziget Avatoru és Tiputa korallzátonyai kínálják talán a legérdekesebb merüléseket, ahol együtt élvezhetjük a víz alatti világot cápákkal, rájákkal, teknősökkel sé delfinekkel és az Óceán többi változatos teremtményeivel. De nemsokban marad ela többi sziget adottsága sem.

Búvárkodás Tahitin
Best Diving Places
http://www.bestdivingplaces.hu/

Te is unod már, hogy több helyről kell összegyűjteni az információkat egy búvár nyaralás megszervezéséhez? Szeretnéd tudni, hogy lehet mindezt gyorsabban és kényelmesebben? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy mi mindenben segítünk? Ha még nem vagy búvár, de vonz a nagy kékség, próbáld ki a búvárkodás szépségét egy bemutató merülés keretében Thaiföldön, Phuket szigetén. Vagy már képzett búvárként, te is szívesen megmerülnéd a még érintetlen indonéz szigetvilágot? Ebben is segítünk! A kísérődet még nem fertőzte meg a búvárkodás? Emiatt se aggódj! Amíg te merülsz, addig ő majd a delfinekkel úszkál Cancúnban, vagy sznorkelezik Hurghadan ...ha éppen ott nyaraltok. Esetleg csak a repülőjegy foglalás érdekel vagy csak szállás után nézelődsz? 800 légitársaság ajánlata és a 10.000 szállás lehetőség közt biztos megtalálod majd a számodra legmegfelelőbb ajánlatot.

Best Diving Places
Diverteam búvárcsoport
http://buvarcsoport.hu/

Felső-Tiszavidéki búvár és mentő Egyesület. Ha eltűnt rokona, ismerőse! Egyesületünk tagjai főként tűzoltók, rendőrök, akik hivatásszerűen is részt vesznek ilyen feladatok ellátásában. Többen képzett búvárok. Búvárfelszereléssel és keresőkutyával tudunk segíteni a szárazföldön és a vízben eltűnt személy felkutatásában. Tagjaink közös szenvedélye a búvárkodás. Ha Ön is szeretne megismerkedni ezzel a gyönyörű sporttal a kezdőlépést megteheti a Mátészalkai Városi Uszodában.

Diverteam búvárcsoport
Sportbiztosítás
http://sportbiztositas.net/

Magyarország leggyorsabban megköthető Online utasbiztosításai, kimondottan sportolóknak. Mindössze 5 lépésből, 3 adat megadásával.

Sportbiztosítás
Víz alatti fényképezőgép bérlés
http://www.vizalattifenykepezogepberles.hu/

Cégünk (www.projektorrent.hu) különböző technikai eszközök bérbeadásával foglalkozik! Ezen oldalunkon a vízalatti fényképezőgép bérlés szolgáltatásunkat szeretnénk bemutatni! Azon kedves utazóknak és búvároknak szeretnénk segítséget nyújtani vízalatti fényképezőgép bérlés szolgáltatásunkkal, akik pihenésük alkalmával szeretnék jó minőségű képekkel megörökíteni a víz alatti élővilágot is, de nem szeretnének több százezer forintért drága gépet és víz alatti tokot vásárolni.

Víz alatti fényképezőgép bérlés
DAN Europe
http://www.daneurope.org/

A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) egy, a búvárok biztonsága és egészsége mellett elkötelezett, nemzetközi, orvosi- és kutató non-profit szervezet. A DAN szükség esetén segítségére van a búvároknak 24/7 szolgálatban, bárhol a világon, orvosi vészhelyzeti segítséggel, valamint kutatással, oktatással, termékekkel valamint szolgáltatásokkal népszerűsíti a búvárbiztonságot.

DAN Europe
HRS Online
http://www.diving-hrs.hr/

HRS Online - Croatian Diving Federation - Hivatalos weboldal.

HRS Online
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4270