Víz alatti fotózás, videózás > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Víz alatti fotózás, videózás > 12 weboldal. Kategória leírása: Víz alatti fotózás, videózás, filmezés, búvárfotó.

Tipp

SzabiMovie
http://www.szabimovie.com/

SzabiMovie Kft. - Víz alatti fotó-videó. Ipari filmek, fotók, búvárfilmek, fotók, reklámfilmek, víz alatti rendezvények, barlangi extrém filmfelvételek, víz alatti tablófotó, víz alatti normál és akt fotózás, búvárfotós, videós oktatás...

SzabiMovie

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Víz alatti fényképezőgép bérlés
http://www.vizalattifenykepezogepberles.hu/

Cégünk (www.projektorrent.hu) különböző technikai eszközök bérbeadásával foglalkozik! Ezen oldalunkon a vízalatti fényképezőgép bérlés szolgáltatásunkat szeretnénk bemutatni! Azon kedves utazóknak és búvároknak szeretnénk segítséget nyújtani vízalatti fényképezőgép bérlés szolgáltatásunkkal, akik pihenésük alkalmával szeretnék jó minőségű képekkel megörökíteni a víz alatti élővilágot is, de nem szeretnének több százezer forintért drága gépet és víz alatti tokot vásárolni.

Víz alatti fényképezőgép bérlés
Vízalatti fényképész / Underwater Photographer
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=39&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Vízalatti fényképész / Underwater Photographer. Bevezetés a vízalatti fényképezésbe. A mai digitális fényképezőgépekkel a víz alatti fotózás, bármelyik búvár (alapfokú búvártanfolyammal is) számára elérhető és szinte minden merülési környezettel, legyen az akár egy korallszirt, jég alatti világ, magaslati tó vagy egy roncs, jól egyeztethető. Ez teszi lehetővé a búvár számára, hogy élményeit megossza társaival és azokkal is, akik nem merülnek. Ahhoz viszont, hogy valaki jó képeket készítsen és megóvja gépét a beázástól, néhány fontos ismeret elengedhetetlen. Megismerkedsz az objektívekkel, a rekesz és a zársebesség közötti kapcsolattal, a TTL vakuk használatával.

Vízalatti fényképész / Underwater Photographer
UW-Video
http://www.kerasub.hu/?page_id=700

Víz alatti video, kamera, videofelvételek: A Kerasub a német BS KINETICS kameraház gyártó magyarországi viszonteladó és referencia partnere 2004 óta. A termék a félprofi kategóriától főleg a szabadidő, hobby búvárok részére bevált, praktikus megoldás, hiszen kicsi, könnyen szállítható, könnyű, könnyen kezelhető és roppant masszív, tartós megoldás. Megbízhatósága pedig 80 méterig terjed, mely az évek tapasztalatával számunkra vitathatatlan.

UW-Video
Előd László búvárfotós
http://www.elodlaszlo.hu/

Előd László búvárfotós honlapja. Megismerheti rövid életrajzomat, végigkövetheti sikereimet, mint víz alatti fotós, megcsodálhatja felvételeimet az Adriától Indonéziáig, véleményt nyilváníthat a fotókról, felveheti a kapcsolatot velem.

Előd László búvárfotós
Búvárfotós Országos Bajnokság
http://www.buvarfotosob.hu/

A pályázat története, hírek, cikkek, eseménynaptár. Az országos víz alatti fotópályázatokról...

Búvárfotós Országos Bajnokság
Dombovári Tibor - Búvárfotós
http://www.naturart.hu/dombovari-tibor

naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetsége - Dombovári Tibor adatlapja. Életrajz, díjak, galéria.

Dombovári Tibor - Búvárfotós
DiveFilm.com
http://www.divefilm.com/

Rengeteg, érdekes, döbbenetes víz alatti videó némelyik HDTV felbontásban!

DiveFilm.com
Sásdi Zsolt - Vízalatti operatőr
http://www.sasdizsolt.hu/

Sásdi Zsolt - Vízalatti operatőr, underwater cameraman. Üdvözlöm a vízalatti világ szerelmeseit! Szerencsémre a hobbim lehet a munkám, így nem csak utazások alkalmával örökítem meg a víz alatti világ csodáit, de minden olyan esetben is, amikor víz alatti perspektívából készült mozgóképekre van szükség. Készítettem már felvételeket úti filmekhez, reklámfilmekhez, vízi sport versenyek közvetítésére. Remélem felkeltettem érdeklődéseteket, és betekintetek a filmezés eme lenyűgöző világába.

Sásdi Zsolt - Vízalatti operatőr
Búvárfotósok
http://www.divecenter.hu/Portfolio

Búvárfotós portfóliók - letölthető háttérképként. Búvárfotósok víz alatti kép portfóliói.

Búvárfotósok
Fotó-videó tanfolyam
http://www.buvaroktato.hu/foto-video-tanfolyamok.html

A filmkészítés speciális területét a víz alatti filmkészítést (is) oktatjuk. Természetfilmjeink nemzetközi fesztiválokon a szakmai közönség elismerését vívták ki. Rendszeres felkérést kapunk tévétársaságoktól víz alatti forgatásokra. Tanfolyamainkon az alapoktól a haladó szintig elsajátíthatod a természetfilmezés speciális területét.

Fotó-videó tanfolyam
Selmeczi Dániel búvárfotós
http://www.selmeczidaniel.com/

Selmeczi Dániel búvárfotós weboldala. Víz feletti és víz alatti képek.

Selmeczi Dániel búvárfotós
Haladó fotós búvártanfolyam
http://www.aquanauta.hu/hu/545-buvartanfolyam/3120-halado-fotos-buvartanfoly ...

Az idei év első különlegessége a fotós búvártanfolyam, ahol a víz alatti fotózás iránt érdeklődő búvárok megtanulhatják azokat az alapvető fogásokat, amellyel a képeik minősége látványosan feljavul. A tanfolyamot az ország, talán legismertebb fotósa, Dombóvári Tibor tartja!

Haladó fotós búvártanfolyam
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4113