Szabadtüdős búvárkodás > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szabadtüdős búvárkodás > 7 weboldal. Kategória leírása: Információk, érdekességek a szabadtüdős búvárkodásról.

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szabadtüdős merülések: alapok
Szabadtüdős merülések: alapok
http://www.divecenter.hu/hirek/58/szabadtudos-merulesek-alapok

Sokan vannak, akik számára a súlyos és drága felszerelés nélküli búvárkodás csak afféle hobbisportnak tűnik, amire nem érdemes szót vesztegetni, mi viszont ezt másként gondoljuk, ezért honlapunkon is helyet kap. Sznorkeling, apnea, apnoe, szabadtüdős merülés, skin-diving, freediving, breath-hold diving, freitauchen - megannyi név és kifejezés, de a jelentéstartalma nagyjából mindegyiknek ugyanaz: légzőkészülék nélküli merülés.

www.divecenter.hu
A szabadtüdős búvárkodás rejtelmei
A szabadtüdős búvárkodás rejtelmei
http://extrem.hu/levegot-a-szabadtudos-buvarkodas-rejtelmei/

A cramping-olás speciális szabadtüdős levegővételi technika, amely során a nagy levegővétel után még plusz levegőt préselünk a tüdőbe. De vajon mennyit bír az emberi szervezet? Válaszok egy freediving versenyzőtől.

extrem.hu
Alapvető szabadtüdős felszerelések
Alapvető szabadtüdős felszerelések
http://www.divecenter.hu/hirek/438/alapveto-szabadtudos-felszerelesek

Ebben a cikkben azoknak az olvasóknak szeretnék segítséget nyújtani, akik esetleg csak idén nyáron kezdik el a szabadtüdős merüléseket (jelen esetben sznorkeling) és még semmilyen tapasztalattal sem rendelkeznek.

www.divecenter.hu
Egy szuszra...
Egy szuszra...
http://www.divecenter.hu/Hirek/259/egy-szuszra-a-szabadtudos-buvarkodas-furc ...

Egy szuszra - A szabadtüdős búvárkodás furcsaságai. Néhány évvel ezelőtt Luc Besson Nagy kékség című filmje állította a figyelem középpontjába a szabadtüdős búvárokat.

www.divecenter.hu
Szabadtüdős búvártanfolyam
Szabadtüdős búvártanfolyam
http://www.aquanauta.hu/hu/545-buvartanfolyam/3554-szabadtudos-buvartanfolya ...

Aquanauta Búváriskola - Szabadtüdős búvártanfolyam. E búvártanfolyam elvégzése lehetőséget nyújt már egészen fiatal korban a víz alatti világ szépségeinek megismeréséhez. Egyben előképzettséget is nyújt egy későbbi légzőkészülékes búvár tanfolyamhoz, mivel a szabadtüdős merülések javítják a fizikai kondíciót, a vízbiztonságot és a merülési technikát. A búvár tanfolyam elméleti, uszodai és nyílt vízi képzésből áll.

www.aquanauta.hu
AIDA Hungary
AIDA Hungary
http://www.aida-hungary.hu/

AIDA Hungary Közhasznú Szabadtüdős Búvár Sport Egyesület.

www.aida-hungary.hu
Jég alatti rekordok
Jég alatti rekordok
http://www.divecenter.hu/hirek/2606/jeg-alatti-rekordok

A török szabadtüdős búvár, Sahika Ercümen több más sportágban is eredményesen képviseli a török hölgyeket. Ezúttal az ausztriai Weissensee hideg vizébe merülve állított fel rekordot egy különleges kategóriában, jég alatti dinamikus apneában. Nem minél nagyobb mélység, hanem egy bizonyos távolság leúszása volt hát a cél, és a 25 éves török sportoló 110 métert elérve állított fel olyan csúcsot, ami a férfiak eddigi legjobb eredményét is túlszárnyalja- ez 108 méter volt, és alig egy hónappal korábban érték el szintén ebben a tóban.

www.divecenter.hu
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3647