Búvárorvos, orvosi vizsgálat, búvárorvosi > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Búvárorvos, orvosi vizsgálat, búvárorvosi > 11 weboldal. Kategória leírása: Búvárorvos, orvosi vizsgálat, búvárorvosi, biztosítás, búvárbiztosítás, egészség, veszélyek.

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
http://buvar.baromedical.hu/

Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére. Üdvözöljük az első magyarországi Hiperbár Centrum weboldalán! Centrumunkat 2005-ben azért hoztuk létre, hogy hazánkban is elérhetővé tegyünk egy olyan speciális egészségügyi szolgáltatást, amely Európában már több mint kétszáz helyen alkalmazott, nagy múltra tekint vissza, és amelynek komoly jövőt jósolnak a szakemberek. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.

Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
Búvárorvos: búvár orvosi vizsgálatok
http://www.buvarorvos.eu/

A búvárorvosi alkalmasságot igazoló kártyát minden évben meg kell újítani, ebben lehetünk segítségére. Búvárorvosi vizsgálatok Budapesten, Szolnokon és Szegeden.

Búvárorvos: búvár orvosi vizsgálatok
Tévhitek és tények
http://www.divecenter.hu/hirek/683/tevhitek-es-tenyek-buvarorvosi-alkalmassag

Van ahol kötelező, van ahol nem, van aki pecsétet kér, van aki komolyan veszi - beszéljünk a búvárorvosi alkalmasságról!

Tévhitek és tények
Dekompressziós betegség (keszonbetegség)
http://drinfo.eum.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oid/0/KonyvReszegy ...

A dekompressziós betegség (keszonbetegség) olyan rendellenesség, melynek során, a nagy nyomáson feloldódott nitrogén a nyomás csökkenése során buborékokat képez a szövetekben és a vérben.

Dekompressziós betegség (keszonbetegség)
A lehűlő szervezet
http://buvar.bunny.hu/News/eet_kihulesrol.html

Hans Hass, a híres osztrák búvár szerint nem a cápák és más ragadozók jelentik a vízben tartózkodó búvárokra a legnagyobb veszélyt, hanem a kihűlés, orvosi nevén hipotermia. Minthogy a víz hővezető képessége huszonötször, a hőfelvevő képessége pedig négyszer nagyobb a levegőénél, a szervezet körülbelül ezerszer gyorsabban hűl ki a vízben, mint a levegőben. A vízbe merülő élő testből a nála hidegebb víz folyamatosan hőt von el, ezért a testhőmérséklet elkerülhetetlenül csökken.

A lehűlő szervezet
Extrém sportok veszélyei
http://www.utazaselott.hu/extrem-sport.html#scuba1

Búvárkodjunk, de hogyan? A merülés néhány éve még csak a kiváltságosok élvezete volt. Most sem tartozik a legolcsóbb szórakozási formák közé, de azért ma már bárki számára elérhető. Van azonban néhány dolog, amire oda kell figyelni. Első- ként, a búvár rémét, a fülgyulladást említeném. Gyulladt füllel nem lehet merülni, hiszen az ember nem tudja kiegyenlíteni a nyomást. Talán meglepő, hogy említem, de a kiszáradás szintén búvárbetegség. Az állandó folyadékpótlás ebben az esetben is elengedhetetlen. Az olyan tipikus búvár betegségek, mint a nitrogén narkózis, vagy a dekompressziós, illetve keszonbetegség magyarázata túllépne ezen cikk keretein. Ezekről minden komolyabb érdeklődő hall majd az első búvárórán.

Extrém sportok veszélyei
Utazás előtt
http://www.utazaselott.hu/

Országonként is javasolt védőoltások listája, sok információ a témában. Oltóhely kereső. Leggyakoribb utazási betegségek és megelőzési lehetőségeik: hepatitis A avagy sárgaság, hepatitis B, hastífusz és sárgaláz elleni vakcina, illetve malária elleni tabletta.

Utazás előtt
Országos Epidemiológiai Központ
http://www.oek.hu/oek.web?to=750&nid=209&pid=1&lang=hun

Országos Epidemiológiai Központ - Nemzetközi Utazás-egészségügyi és Oltóközpont.

Országos Epidemiológiai Központ
Sportbiztosítás
http://sportbiztositas.net/

Magyarország leggyorsabban megköthető Online utasbiztosításai, kimondottan sportolóknak. Mindössze 5 lépésből, 3 adat megadásával.

Sportbiztosítás
EUB
http://www.eub.hu/

EUB - Európai Utazási Biztosító Zrt. Online biztosításkötés.

EUB
Gyöngyhalász búvárbiztosítás az Uniqa Biztosítónál
http://www.uniqa.hu/home/01_Lakossagi/Utasbiztositas/2_Gyongyhalasz_buvarbiz ...

Az UNIQA Biztosítónál egyéni búvárbiztosítást köthetnek, a sport és hobbi szerelmesei. Rugalmas és gyors online biztosításkötés.

Gyöngyhalász búvárbiztosítás az Uniqa Biztosítónál
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4116