Oktatási rendszerek, búvárrendszerek, PADI > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatási rendszerek, búvárrendszerek, PADI > 9 weboldal. Kategória leírása: Oktatási rendszerek, búvárrendszerek. NAUI, PADI, SSI, UEF, CMAS...

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Világok harca - a búvárrendszerek
http://www.divecenter.hu/Hirek/14/vilagok-harca-a-buvarrendszerek

Gyakori kérdés a tanfolyam előtt álló búvárjelöltek részéről, hogy milyen rendszerben érdemes tanulniuk. Most arra vállalkozunk, hogy a legismertebbekről ejtsünk néhány szót, de igazságot sajnos mi sem fogunk tenni. A Magyarországon ismert szervezetek közül a többség amerikai rendszerben egymásra épülő tanfolyamokat kínál a kezdőtől a hivatásos búvároktatóig. Ezeknél a kedvtelési búvárképzésben az első lépcsőfok a nyílt vízi búvárminősítést adó tanfolyam, amit a legtöbb rendszer Open Water Divernek nevez...

Világok harca - a búvárrendszerek
NASE Magyarország
http://www.nase.hu/

A NASE (National Academy of Scuba Educators) egy amerikai típusú nemzetközi búvároktatási rendszer. Kiterjedt hálózattal rendelkezik a világban, célja a biztonságos és szórakoztató szabadidõs búvársport népszerûsítése, korszerû oktatási anyagok bevezetése, a tengeri világ védelme, sokrétû szolgáltatások nyújtása klienseinek.

NASE Magyarország
PADI
http://www.padi.com/

PADI – a Búvároktatók Hivatalos Szövetsége – a legnagyobb rekreációs búvár képzési szervezet a világon.

PADI
NAUI
http://www.naui.org/

1960-ban, Amerikában alakult búvároktatási rendszer, ami pillanatnyilag a legmodernebb ismeretekkel rendelkezik a búvártudományokban és a búvárok képzésében. (Amerikai Haditengerészet búvárkiképző rendszere)

NAUI
CMAS Magyarország
http://www.cmas.hu/

A CMAS több mint egy oktatási rendszer. A sport a kezdeteknél a szabadtüdős szigonyos halvadászatot jelentette, napjainkig azonban a világszövetség sportbizottsága már hét másik búvár sportág kontinens- és világbajnokságait irányítja (uszonyos, tájékozódási, apnoé, rögbi, hoki, céllövés, fotó-video), amelyek közül több a nem olimpiai sportágak világjátékain szerepel. (Több búvár sportágban a magyarok a világ élvonalába tartoznak.)

CMAS Magyarország
SSI
http://www.divessi.com/

A Scuba Schools International kifejlesztette azt a hármast, ami segít az anyag elsajátításában, gyakorlat, felszerelésés tapasztalat, amire szükséged van, hogy sikeres búvár légy.

SSI
UEF
http://www.uef.hu/

UEF - Underwater Explorers Federation - Az első magyar búvároktatási rendszer. Az Underwater Explorers’ Federation (Víz alatti Felfedezök Szövetsége) egy új, korszerü búvároktatási rendszer, mely ötvözi magában a könnyübúvárkodás és búvároktatás elmúlt ötven évének tapasztalatait. A kedvtelési célú sportbúvárkodás területén alkalmazható legkorszerübb felszerelések, oktatási módszerek és merülési szokások figyelembe vételével került kialakításra.

UEF
TDI
http://www.tdisdi.com/

Technical Diving International (TDI) hivatalos weboldala.

TDI
CMAS
http://www.cmas.org/

CMAS - World Underwater Federation. Brüsszelben, 1958. szeptember 28-án, a víz alatti tevékenységek szabályozását célzó nemzetközi kongresszuson határozták el a Német Szövetségi Köztársaság, Belgium, Brazília, Franciaország, Görögország, Olaszország, Monaco, Portugália, Svájc, az Amerikai Egyesült Államok és Jugoszlávia küldöttei egy világszövetség létrehozását. A CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques) nem sokkal később, 1959. januárjában Monacóban jött létre, már 13 európai ország, valamint az USA és Brazília egyes búvárszervezeteinek szövetségeként. A szervezet első elnöke Jacques-Yves Cousteau kapitány volt.

CMAS
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4116