Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Szponzorált linkek
Utazás
http://utazas.wyw.hu/

WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, portálok. Időjárás, Útleírások, Szállások, Szálláskeresők, Last minute ajánlatok, Repülőjegyek. Utazás katalógus.

Utazás
Hobbi
http://hobbi.wyw.hu/

Búvárkodás, Akvarisztika, Amatőr rádiózás, Ásványgyűjtés, Barkácsolás, Barlangászat, Bélyeggyűjtés, Kertészkedés, Lovaglás, Modellezés, Numizmatika, Origami, Sárkányeregetés, Szabás - Varrás. Wyw hobbi katalógus.

Hobbi
Horvátország
http://horvatorszag.wyw.hu/

Horvát utazás, szállás, sziget, Adria. Utazási irodák, apartman, kemping, lakókocsi, hotel, magánszállás, búvárkodás. Isztria, Dalmácia, Kvarner öböl, térkép. WYW Horvátország katalógus, búvár helyek a Horvát tengerparton.

Horvátország
Egyiptom
http://egyiptom.wyw.hu/

WYW Egyiptom. Egyiptomi utazási irodák, utazás Egyiptom, Útleírások Egyiptomról, Egyiptológia, Egyiptom nevezetességei, Egyiptom fórumok, búvárkodás, búvár helyek Egyiptomban a Vörös tengernél.

Egyiptom
Görögország
http://gorogorszag.wyw.hu/

WYW Görögország. Utazási irodák, Aquaparkok, Görög konyha, Görög-szigetek, Görögországi múzeumok, Meteorák, Olympic Beach. Búvárkodás Görögországban.

Görögország
Aquapark, vizividámpark
http://aquapark.wyw.hu/

Aquapark katalógus. Aquaparkok, vízi vidámparkok, élményfürdők. Francia, Görög, Lengyel, Német, Olasz, Spanyol aquaparkok.

Aquapark, vizividámpark
Sport
http://sport.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek téli sport témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: Alpinizmus-Természetjárás, Asztali-labdarúgás, Atlétika, Autósport, Biatlon - Triatlon, Body-Building, Curling, Darts, Dopping, Extrém sportok, Fitnesz, Frisbee, Golyósportok, Íjászat, Kerékpározás, Küzdősportok, Labdajátékok, Légi sportok, Lövészet, Lósport, Motorsport, Öttusa, Sporthírek, Sportszervezés, Sportszövetségek, Téli sportok, Vízi sportok...

Sport
Vadászat
http://vadaszat.wyw.hu/

Híres vadászok, Külföldi vadászat oldalak, Nimród, Preparálás, Solymászat, Szarvasvadászat, Vadász film, Vadászapró, Vadászat és művészet, Vadászat fórum, Vadászat magazinok, Vadászat oktatása, Vadászat portálok, Vadászat viccek, Vadászat videók, Vadászati kellékek, Vadászati törvény, Vadászbolt, Vadászidény, Vadászkutya, Vadásztársaságok, Vadásztörténetek, Vadásztrófea, Vadgazdálkodás, Vadász szövetség, szervezet...

Vadászat
Horgászat
http://horgaszat.wyw.hu/

Damilok, Halcsalik és etetőanyagok, Halételek, Halfajok, Halradarok, Horgászboltok, Horgászfelszerelés gyártók, Horgásziskolák, Horgász módszerek, Horgászportálok, Horgászversenyek, Horgászvizek, Horgok, Horgászás külföldön, Szervezetek, egyesületek, Úszók...

Horgászat
A búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala
http://www.buvarkodj.com

Búvárkodj.com - Búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala. Hasznos információk, cikkek, búvárbiztosítás, búvárfórum, élménybeszámolok, - minden, ami búvárkodás.

A búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala
Tűzoltóság Búvárszolgálat
http://www.buvarszolgalat.hu/

Tűzoltóság Búvárszolgálat Budapest. (Hungarian Firefighter Drivers) A búvárszolgálat feladata vízben elmerült emberek, tárgyak, járművek felkutatása, megkeresése, és ezek kiemelése, illetve a kiemelésben való közreműködés. Minden vízzel kapcsolatos eseményhez riasztják a búvárokat, ahol életveszély van, vagy rendellenes helyzet alakul ki: például hajó- vagy csónakbaleset, de akár egy nagyobb csőtörés esetén is szükség lehet a búvárok igénybevételére, amikor utcákat, alagsorokat és pincéket áraszt el a víz, embereket veszélyeztetve. A búvárszolgálat tagjai olyan hivatásos tűzoltók, akik nemzetközi búvárvizsgával rendelkeznek.

Tűzoltóság Búvárszolgálat
Búvárkodás - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Búvárkodás

A búvárkodás fogalma többféle tevékenységet takarhat, létezik sportbúvárkodás, kedvtelési búvárkodás, ipari búvárkodás. A búvárkodás során a búvár a víz alá bukva tevékenykedik, légzőkészülék nélkül (szabadtüdővel), önálló légzőkészülékkel vagy a felszínről kapott levegőellátással. A kedvtelési búvárkodás űzését a világ legnagyobb részén tanfolyamhoz kötik, a munkát végző ipari búvárok különleges iskolákban tanulnak. A szabadtüdős búvárkodás tanfolyam nélkül űzhető, bár bizonyos alapismeretek elsajátítása itt is ajánlott.

Búvárkodás - Wikipédia
Világok harca - a búvárrendszerek
http://www.divecenter.hu/Hirek/14/vilagok-harca-a-buvarrendszerek

Gyakori kérdés a tanfolyam előtt álló búvárjelöltek részéről, hogy milyen rendszerben érdemes tanulniuk. Most arra vállalkozunk, hogy a legismertebbekről ejtsünk néhány szót, de igazságot sajnos mi sem fogunk tenni. A Magyarországon ismert szervezetek közül a többség amerikai rendszerben egymásra épülő tanfolyamokat kínál a kezdőtől a hivatásos búvároktatóig. Ezeknél a kedvtelési búvárképzésben az első lépcsőfok a nyílt vízi búvárminősítést adó tanfolyam, amit a legtöbb rendszer Open Water Divernek nevez...

Világok harca - a búvárrendszerek
Búvárkodás , búvár közélet: divecenter.hu
http://www.divecenter.hu/

A legforgalmasabb magyar búvároldal, ahol minden információ megtalálható. Napi hírek, fotók, pezsgő fórumélet, merülőhelyek, bazár, búvárutak, ...

Búvárkodás , búvár közélet: divecenter.hu
Diving.hu búvárportál
http://www.diving.hu/

Diving.hu búvárportál - Minden, ami búvárkodás. Hírek, cikkek, fórum, hasznos információk, boltok, oktatás, tanfolyamok, búvár utazás...

Diving.hu búvárportál
... a technikai búvárkodásról
http://www.buvariskola.hu/technikai_buvar.html

A technikai búvárkodás elsősorban olyan búvárkodást takar, amelyhez a merülés során több különböző légzőgázt, vagy a normál sűrített levegőtől eltérő gázkeveréket használnak. A technikai búvárkodásban előtérbe kerül a Nitrox, és hélium használata, száraz ruhánál az argon alkalmazása, és az olyan felszerelések, mint a wing, szárazruha, kaniszteres lámpa, orsó és bolya. Sokszor nem is a mélyebb merülést, hanem a biztonságosabb, vagy hosszabb fenékidejű merülést jelenti a technikai búvárkodás. Technikai búvár tanfolyamok. Aquaqund Búváriskola - Sport és technikai búvárkodás.

... a technikai búvárkodásról
Aquaqund Búváriskola
http://www.buvariskola.hu/

Sport és technikai búvárkodás! Honlapunk mind a búvárkodás után érdeklődőknek, mind a búvárkodás megrögzött szerelmeseinek kíván hasznos információt adni. Szeretnénk bemutatni búvártanfolyamainkat, utazási irodán keresztül szerveződő baráti búvártúráinkat, kedvező árfekvésű, az általunk kipróbált és bevált jó minőségű felszereléseket, hasznos írásokat, információkat. Oktatásainkat az alapfokú képzéstől az oktatói szintig, több oktatási rendszerben szervezzük SDI, TDI, SSI.

Aquaqund Búváriskola
Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
http://buvar.baromedical.hu/

Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére. Üdvözöljük az első magyarországi Hiperbár Centrum weboldalán! Centrumunkat 2005-ben azért hoztuk létre, hogy hazánkban is elérhetővé tegyünk egy olyan speciális egészségügyi szolgáltatást, amely Európában már több mint kétszáz helyen alkalmazott, nagy múltra tekint vissza, és amelynek komoly jövőt jósolnak a szakemberek. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.

Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
Bluebay Diving Center - Horvátország
http://www.bluebaydiving.com/

Bluebay Diving Center - Horvátország, Pag sziget, adriai-tenger. A Blue Bay búvárbázis Pag sziget északi részén egy festőien szép öbölben helyezkedik el, Stara Novalja üdülőfaluban. A letenyei határátkelőtől a búvárbázis távolsága 295 km, mely kb. 3 és fél órás kényelmes utazást jelent. A szigetet komppal és hídon is meg lehet közelíteni. A merülőhelyek zöme a 25 km hosszú Lun félsziget északi sziklafalain található. Gorgóniák, szivacsok, anemonák jellemzik a növényzetet, polipok, csigák, sziklahalak és ezüstös halrajok jellemzik a faunát és számos roncs, barlang, illetve amforák várják a különlegességre vágyó búvárokat.

Bluebay Diving Center - Horvátország
Merülőhelyek - Horvátország: Lun félsziget
http://www.bluebaydiving.hu/divingcenter/merulohelyek/

A Bluebay búvárbázis merülési célpontjai többnyire a 25 km hosszú Lun félsziget északi sziklafalain találhatók. A felszínen látható százméteres sziklafalak és domboldalak a víz alatt tovább folytatódnak, egyes helyeken egészen 90 m mélységig. Ezen kívül néhány merülőhely a Rab sziget déli részénél, a többi merülőhely a Pag sziget északi és keleti oldalán található. A Blue Bay búvárbázis által merült helyek mindegyike adriai viszonylatban nagyon gazdagnak számítanak és a legfelső kategóriába sorolható.

Merülőhelyek - Horvátország: Lun félsziget
Bluebay Diving Center - képgaléria
http://www.bluebaydiving.hu/divingcenter/fotoalbum/

Bluebay Diving Center (Horvátország) - képgaléria, fotóalbum: Felszíni fotók, roncsok, víz alatti fotók.

Bluebay Diving Center - képgaléria
Aquaqund - Búvártúrák
http://www.buvariskola.hu/turak.html

A búvártúráinkat hivatalos utazási irodákkal együtt szervezzük. Ezekre a túrákra minden érdeklődött szeretettel várunk. Az utakhoz való csatlakozás feltétele: nemzetközi búvárvégzettség, búvár és utas biztosítás kötése. Rendszeresen ajánlunk hazai, adriai, vörös-tengeri, indiai-óceáni búvártúrákat, uszodai gyakorlatokat, ezekhez minden végzett búvár csatlakozhat. Úti céljaink: Horvátország, Egyiptom, Málta, Ciprus, Thaiföld, BALI, Mexico, Maldiv-szigetek.

Aquaqund - Búvártúrák
Deep Dreams Diving Club - Egyiptom, Hurghada
http://www.deepdreams.hu/

A Deep Dreams Diving Club 2004-ben nyitotta meg búvárbázisát Egyiptomban, Hurghadán. 2010. I. negyedévében a bázis új helyre költözött, a belváros kellős közepén található Minamark Beach Resort szállodába, mely közvetlenül a tengerparton található. A Sakkala körzet, ahol a hotel fekszik, Hurghada életének központja. A búvárbázis saját kikötővel rendelkezik, ahol a saját hajók folyamatosan várják a leendő és lelkes búvárok érkezését. Szolgáltatások: Búvárkodás, Szafari, oktatás, tanfolyam, továbbképzés...

Deep Dreams Diving Club - Egyiptom, Hurghada
Gonda Rudolf: 213 BAR
http://www.213bar.hu/

Üdvözöllek frissen megjelent regényem, a 213 bar honlapján. Túl hosszú beköszöntőt nem akartam írni, ám mégis tisztáznom kell pár dolgot, hiszen bizonyára a legtöbb látogató számára meglepő lehet magának a könyvnek a létezése is. Bizonyára elég sokan olvastak már tőlem cikket vagy cikkfordítást, de ez valami egészen más. A búvártémától elszakadni nem tudtam, ám most félretettem azt a szokásos törekvésemet, hogy ami kikerül a kezeim közül, lehetőleg legyen tényeken és megtörtént eseményeken alapuló. Azt hiszem, maga a könyvírás terve is igencsak elrugaszkodott napjaink kissé keserű valóságától, mégis jó érzés azt mondani így utólag, hogy végigvittem a könyv sztorija mellett a sajátomat is: kitaláltam a történetet, megírtam, csiszolgattam, megszerkesztettem, majd ki is nyomtattattam.

Gonda Rudolf: 213 BAR
Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik
http://www.sundreams.hu/

Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik egész évben saját hajónkon. Ha még nincs búvárképesítésed, itt megszerezheted, ha van itt tovább képezheted magad vagy egyszerűen csak merülhetsz-merülhetsz-merülhetsz a Vörös tenger gyönyörü korall zátonyai között hajózva. Éjjelente ha kedved úgy tartja a csillagos ég alatt pihenhetsz a háboritatlan nyugalomban. Ha kisérőként jössz szafarizni, akkor úszhatsz, olvashatsz, fényképezhetsz, filmeket nézhetsz vagy naponta 1 x leviszünk készülékkel merülni (introzhatsz).

Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik
Merülőhelyek - Hurghada
http://www.sundreams.hu/index.php/meruelhelyek.html

Merülőhelyek - Hurghada, Vörös-tenger. A Vörös-tenger a világ 10 legszebb merülo helyeként él a köztudatban. Vonzereje a búvárok számára folyamatosan no, hiszen egész évben kellemes klíma, kristálytiszta vizu tenger és csodálatos víz alatti élovilág fogadja oket. A lágy- és keménykorallok által borított csodaszép zátonyok, a meredek leszakadások, a barlangok, a lagunák és a színpompás halrajok sokaságának lenyugözo világa tárul elénk. A Vörös-tenger nemcsak a korallzátonyairól, hanem számos, történelmileg igen jelentős hajóroncsairól is híres. A Vörös-tenger legtöbb hajóroncsa a Gubal-szoros zátonyai között található.

Merülőhelyek - Hurghada
Sea-Watch Búváráruház
http://seawatch.hu/

Magyarország egyetlen 2000m2-es Búváráruháza! ahol nem csak óriási kedvezménnyel vásárolhattok, de szervizeltetni (márkanévtől függetlenül), felszerelést bérelni, palackot tölteni, biztosítást kötni is tudtok és természetesen hivatásos tanfolyamot is el végezhettek.

Sea-Watch Búváráruház
Sea-Watch Búváráruház Galériája
http://seawatch.hu/galeria.php

Sea-Watch Búváráruház képgalériája: búvárok, roncsok, tájkép, csigák, kagylók, teknős, halak, rákok, Thistlegorm hajóroncs képek.

Sea-Watch Búváráruház Galériája
Kerasub blog
http://www.kerasub.hu/

Ki ne próbálná ki szívesen a búvárkodást? Valószínűleg sokan örülnének, ha nem csak egy mély lélegzet erejéig ereszkedhetnének a felszín alá, illetve ha kicsit nagyobb mélységeket is meghódíthatnának. Ki ne gondolná bele magát Cousteau kapitány helyébe, vagy az atlantisi ember bőrébe? Ki ne álmodott volna a víz alatti légzésről? Nos sokan, sokféle okból vonzódnak a víz alá. Ideje engedni a vonzásnak… Hogy ez a vonzás hova is juttat? Erről szól a blog. Minden esetre egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé...

Kerasub blog
Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
http://www.kerasub.hu/?page_id=7

Egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé. A lehetőséget búváriskolánk biztosítja: uszodai tréning, tavi merülés, Adria, Montenegro, Vörös tenger, vagy más trópusi célpont? Esetleg extrém merülés? Freediving? Foto, video? Mi mindenre kaphatóak vagyunk, legfőképp arra, hogy magunkkal húzzunk valahova. Búvárként csatlakozz, érdeklődőként startolj velünk! Csak akkor vagy búvár, ha merülsz is! Nekünk pedig a merülés jelenti a célt és motivációt. Kiképzünk, felszerelünk és merülünk Veled!

Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
UW-Video
http://www.kerasub.hu/?page_id=700

Víz alatti video, kamera, videofelvételek: A Kerasub a német BS KINETICS kameraház gyártó magyarországi viszonteladó és referencia partnere 2004 óta. A termék a félprofi kategóriától főleg a szabadidő, hobby búvárok részére bevált, praktikus megoldás, hiszen kicsi, könnyen szállítható, könnyű, könnyen kezelhető és roppant masszív, tartós megoldás. Megbízhatósága pedig 80 méterig terjed, mely az évek tapasztalatával számunkra vitathatatlan.

UW-Video
BS Kinetics
http://bskinetics.com/

BS KINETICS német kameraház gyártó, fejlesztő specialista cég, víz alatti fotózáshoz, kamerázáshoz. Szénszálas, kiváló minőségű műanyagból. Érdekessége a cégnek, hogy minden típus különböző sivatagról kapta a nevét, arra utalva, hogy száraz helyen van a kamera a házon belül :)

BS Kinetics
SMS Szent István csatahajóról...
http://hu.wikipedia.org/wiki/SMS_Szent_Istv%C3%A1n

A Szent István egyike annak a kevés hajónak, melyeknek elsüllyesztését filmre vették. A Szent István csatahajó roncsa – az iszapba fúródva 120 fokos dőlésszögben, a gerincével felfelé, balra fordított lövegtornyokkal – napjainkban a Premuda-szigettől 9 mérföldnyire, délre 66 méter mélyen nyugszik. Jugoszláv búvárok első ízben, 1974-ben merültek le a hajóhoz, majd 1979-ben ismét ők készítették el az első víz alatti felvételeket. Ezután 1990-ben az olaszok, 1994-ben az osztrákok is lemerültek a roncsokhoz. A magyar Szent István Búvárrégészeti Expedíció (SZIBEX) tagjai 1994 októberében látogathatták meg először e tengeri kegyeleti emlékhelyet. A hajó belsejébe az admirálisi balkon falán támadt repedésen keresztül lehet bejutni. A roncs koordinátái (é. sz. 44° 35′ 0″, k. h. 14° 42′ 00″44.5833333333, 14.7).

SMS Szent István csatahajóról...
Art of Diving blog
http://tecbuvar.blog.hu/

Legyen ez az oldal a merülés művészetének és a Lélek ébredésének közös helye!

Art of Diving blog
Búvár - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BAv%C3%A1r

Búvár az az ember, aki a víz alá lebukva tevékenykedik. Amikor búvárokról beszélünk általában a Cousteau-féle sűrített levegős palackkal, légzőkészülékkel merülő búvárokra gondolunk, de búvár a szabadtüdős búvár, az ipari búvár is. Mára a búvárkodás a hétköznapi ember számára is elérhető technikai sporttá vált... Kötéljelzések, kézjelzések...

Búvár - Wikipédia
Galathea Búvárközpont
http://www.galathea.hu/

Galathea Búvárközpont - Búvártanfolyam, búvárfelszerelés, búvártúra. A Galathea Búvárközpont jelenlegi formájában 1998 óta működik, de más néven (SCUBA Búvárközpont) már 1995-ben teljes körű szolgáltatást nyújtott a búvárkodás területén. Tanfolyamainkon a sok éves működésünk alatt több ezer búvár szerzett különböző nemzetközi minősítést. Magyar búvárok számára legközelebbi szép tenger az Adria, ahol Kaprije szigetén és Senjben két saját búvárbázist működtetünk.

Galathea Búvárközpont
Galathea - Tanfolyamok
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=33&type=smpl&m_id=14

Tanfolyamainkon a sok éves működésünk alatt több ezer búvár szerzett különböző nemzetközi minősítést. A képzés színvonalát oktatóink, búvármestereink naprakész elméleti és gyakorlati tudása, valamint pedagógiai érzékenysége garantálja. Jó búvár holtáig tanul! Kezdő búvártanfolyam (próbamerülés, alapfokú tanfolyam), haladó tanfolyam, Specialitások (hajóvezetői tanfolyam, víz alatti fényképész, elsősegélynyújtó tanfolyam, mélymerülő, nitrox, roncsmerülő tanfolyamok...)

Galathea - Tanfolyamok
Vízalatti fényképész / Underwater Photographer
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=39&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Vízalatti fényképész / Underwater Photographer. Bevezetés a vízalatti fényképezésbe. A mai digitális fényképezőgépekkel a víz alatti fotózás, bármelyik búvár (alapfokú búvártanfolyammal is) számára elérhető és szinte minden merülési környezettel, legyen az akár egy korallszirt, jég alatti világ, magaslati tó vagy egy roncs, jól egyeztethető. Ez teszi lehetővé a búvár számára, hogy élményeit megossza társaival és azokkal is, akik nem merülnek. Ahhoz viszont, hogy valaki jó képeket készítsen és megóvja gépét a beázástól, néhány fontos ismeret elengedhetetlen. Megismerkedsz az objektívekkel, a rekesz és a zársebesség közötti kapcsolattal, a TTL vakuk használatával.

Vízalatti fényképész / Underwater Photographer
Roncsmerülő búvár - Wreck Diver
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=44&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Roncsmerülő búvár - Wreck Diver. Kutatni egy roncs belsejében és nem csak körbeúszni a fedélzetet, visszarepülni az időben és bepillantani a hajó történetébe, a legmisztikusabb kaland, ami a búvár álmai közé tartozik. Csak egy komoly technikai tanfolyam után hatolhatunk be biztonságosan egy roncs belsejébe. Ezen megtanulod, a roncsmerülések tervezését, hogyan kell felderíteni, elkerülni a veszélyes helyeket és biztonságosan behatolni akár korlátozott látási viszonyok között. Elsajátítod a lámpák, a speciális felszerelések, vezetőkötelek, orsók előkészítését és helyes használatát.

Roncsmerülő búvár - Wreck Diver
Nitrox búvár - Enriched Air Diver
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=37&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Nitrox búvár - Enriched Air Diver. Töltsél több időt a mélyben, és kevesebbet a felszíni regenerálódással! A Nitrox használata biztonságosabbá, élvezhetőbbé teszi a merüléseket azáltal, hogy a belélegzett gázban az oxigén aránya magasabb. Így több időt tudsz eltölteni a víz alatt, miközben szervezeted számára kevésbé megterhelő a merülés és a dekompressziós betegség kockázatát is minimálisra csökkenti. Ma már szinte minden búvár bázis kínál nitrox töltést. A tanfolyam elméleti oktatásból, mérési gyakorlatból és lehetőség szerint két nyíltvízi merülésből áll. A sikeres vizsgát tett hallgatók nemzetközi kártyát kapnak. A minősítés feljogosít 21-40% közötti nitrox használatára.

Nitrox búvár - Enriched Air Diver
Utazás
http://utazas.wyw.hu/

WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, portálok. Időjárás, Útleírások, Szállások, Szálláskeresők, Last minute ajánlatok, Repülőjegyek. Utazás katalógus.

Utazás
Hobbi
http://hobbi.wyw.hu/

Búvárkodás, Akvarisztika, Amatőr rádiózás, Ásványgyűjtés, Barkácsolás, Barlangászat, Bélyeggyűjtés, Kertészkedés, Lovaglás, Modellezés, Numizmatika, Origami, Sárkányeregetés, Szabás - Varrás. Wyw hobbi katalógus.

Hobbi
Horvátország
http://horvatorszag.wyw.hu/

Horvát utazás, szállás, sziget, Adria. Utazási irodák, apartman, kemping, lakókocsi, hotel, magánszállás, búvárkodás. Isztria, Dalmácia, Kvarner öböl, térkép. WYW Horvátország katalógus, búvár helyek a Horvát tengerparton.

Horvátország
Egyiptom
http://egyiptom.wyw.hu/

WYW Egyiptom. Egyiptomi utazási irodák, utazás Egyiptom, Útleírások Egyiptomról, Egyiptológia, Egyiptom nevezetességei, Egyiptom fórumok, búvárkodás, búvár helyek Egyiptomban a Vörös tengernél.

Egyiptom
Görögország
http://gorogorszag.wyw.hu/

WYW Görögország. Utazási irodák, Aquaparkok, Görög konyha, Görög-szigetek, Görögországi múzeumok, Meteorák, Olympic Beach. Búvárkodás Görögországban.

Görögország
Aquapark, vizividámpark
http://aquapark.wyw.hu/

Aquapark katalógus. Aquaparkok, vízi vidámparkok, élményfürdők. Francia, Görög, Lengyel, Német, Olasz, Spanyol aquaparkok.

Aquapark, vizividámpark
Sport
http://sport.wyw.hu/

Wyw tematikus linkek téli sport témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: Alpinizmus-Természetjárás, Asztali-labdarúgás, Atlétika, Autósport, Biatlon - Triatlon, Body-Building, Curling, Darts, Dopping, Extrém sportok, Fitnesz, Frisbee, Golyósportok, Íjászat, Kerékpározás, Küzdősportok, Labdajátékok, Légi sportok, Lövészet, Lósport, Motorsport, Öttusa, Sporthírek, Sportszervezés, Sportszövetségek, Téli sportok, Vízi sportok...

Sport
Vadászat
http://vadaszat.wyw.hu/

Híres vadászok, Külföldi vadászat oldalak, Nimród, Preparálás, Solymászat, Szarvasvadászat, Vadász film, Vadászapró, Vadászat és művészet, Vadászat fórum, Vadászat magazinok, Vadászat oktatása, Vadászat portálok, Vadászat viccek, Vadászat videók, Vadászati kellékek, Vadászati törvény, Vadászbolt, Vadászidény, Vadászkutya, Vadásztársaságok, Vadásztörténetek, Vadásztrófea, Vadgazdálkodás, Vadász szövetség, szervezet...

Vadászat
Horgászat
http://horgaszat.wyw.hu/

Damilok, Halcsalik és etetőanyagok, Halételek, Halfajok, Halradarok, Horgászboltok, Horgászfelszerelés gyártók, Horgásziskolák, Horgász módszerek, Horgászportálok, Horgászversenyek, Horgászvizek, Horgok, Horgászás külföldön, Szervezetek, egyesületek, Úszók...

Horgászat
A búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala
http://www.buvarkodj.com

Búvárkodj.com - Búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala. Hasznos információk, cikkek, búvárbiztosítás, búvárfórum, élménybeszámolok, - minden, ami búvárkodás.

A búvártúrák, búvártanfolyamok, búvárfelszerelések gyűjtőoldala
Tűzoltóság Búvárszolgálat
http://www.buvarszolgalat.hu/

Tűzoltóság Búvárszolgálat Budapest. (Hungarian Firefighter Drivers) A búvárszolgálat feladata vízben elmerült emberek, tárgyak, járművek felkutatása, megkeresése, és ezek kiemelése, illetve a kiemelésben való közreműködés. Minden vízzel kapcsolatos eseményhez riasztják a búvárokat, ahol életveszély van, vagy rendellenes helyzet alakul ki: például hajó- vagy csónakbaleset, de akár egy nagyobb csőtörés esetén is szükség lehet a búvárok igénybevételére, amikor utcákat, alagsorokat és pincéket áraszt el a víz, embereket veszélyeztetve. A búvárszolgálat tagjai olyan hivatásos tűzoltók, akik nemzetközi búvárvizsgával rendelkeznek.

Tűzoltóság Búvárszolgálat
Búvárkodás - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Búvárkodás

A búvárkodás fogalma többféle tevékenységet takarhat, létezik sportbúvárkodás, kedvtelési búvárkodás, ipari búvárkodás. A búvárkodás során a búvár a víz alá bukva tevékenykedik, légzőkészülék nélkül (szabadtüdővel), önálló légzőkészülékkel vagy a felszínről kapott levegőellátással. A kedvtelési búvárkodás űzését a világ legnagyobb részén tanfolyamhoz kötik, a munkát végző ipari búvárok különleges iskolákban tanulnak. A szabadtüdős búvárkodás tanfolyam nélkül űzhető, bár bizonyos alapismeretek elsajátítása itt is ajánlott.

Búvárkodás - Wikipédia
Világok harca - a búvárrendszerek
http://www.divecenter.hu/Hirek/14/vilagok-harca-a-buvarrendszerek

Gyakori kérdés a tanfolyam előtt álló búvárjelöltek részéről, hogy milyen rendszerben érdemes tanulniuk. Most arra vállalkozunk, hogy a legismertebbekről ejtsünk néhány szót, de igazságot sajnos mi sem fogunk tenni. A Magyarországon ismert szervezetek közül a többség amerikai rendszerben egymásra épülő tanfolyamokat kínál a kezdőtől a hivatásos búvároktatóig. Ezeknél a kedvtelési búvárképzésben az első lépcsőfok a nyílt vízi búvárminősítést adó tanfolyam, amit a legtöbb rendszer Open Water Divernek nevez...

Világok harca - a búvárrendszerek
Búvárkodás , búvár közélet: divecenter.hu
http://www.divecenter.hu/

A legforgalmasabb magyar búvároldal, ahol minden információ megtalálható. Napi hírek, fotók, pezsgő fórumélet, merülőhelyek, bazár, búvárutak, ...

Búvárkodás , búvár közélet: divecenter.hu
Diving.hu búvárportál
http://www.diving.hu/

Diving.hu búvárportál - Minden, ami búvárkodás. Hírek, cikkek, fórum, hasznos információk, boltok, oktatás, tanfolyamok, búvár utazás...

Diving.hu búvárportál
... a technikai búvárkodásról
http://www.buvariskola.hu/technikai_buvar.html

A technikai búvárkodás elsősorban olyan búvárkodást takar, amelyhez a merülés során több különböző légzőgázt, vagy a normál sűrített levegőtől eltérő gázkeveréket használnak. A technikai búvárkodásban előtérbe kerül a Nitrox, és hélium használata, száraz ruhánál az argon alkalmazása, és az olyan felszerelések, mint a wing, szárazruha, kaniszteres lámpa, orsó és bolya. Sokszor nem is a mélyebb merülést, hanem a biztonságosabb, vagy hosszabb fenékidejű merülést jelenti a technikai búvárkodás. Technikai búvár tanfolyamok. Aquaqund Búváriskola - Sport és technikai búvárkodás.

... a technikai búvárkodásról
Aquaqund Búváriskola
http://www.buvariskola.hu/

Sport és technikai búvárkodás! Honlapunk mind a búvárkodás után érdeklődőknek, mind a búvárkodás megrögzött szerelmeseinek kíván hasznos információt adni. Szeretnénk bemutatni búvártanfolyamainkat, utazási irodán keresztül szerveződő baráti búvártúráinkat, kedvező árfekvésű, az általunk kipróbált és bevált jó minőségű felszereléseket, hasznos írásokat, információkat. Oktatásainkat az alapfokú képzéstől az oktatói szintig, több oktatási rendszerben szervezzük SDI, TDI, SSI.

Aquaqund Búváriskola
Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
http://buvar.baromedical.hu/

Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére. Üdvözöljük az első magyarországi Hiperbár Centrum weboldalán! Centrumunkat 2005-ben azért hoztuk létre, hogy hazánkban is elérhetővé tegyünk egy olyan speciális egészségügyi szolgáltatást, amely Európában már több mint kétszáz helyen alkalmazott, nagy múltra tekint vissza, és amelynek komoly jövőt jósolnak a szakemberek. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.

Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
Bluebay Diving Center - Horvátország
http://www.bluebaydiving.com/

Bluebay Diving Center - Horvátország, Pag sziget, adriai-tenger. A Blue Bay búvárbázis Pag sziget északi részén egy festőien szép öbölben helyezkedik el, Stara Novalja üdülőfaluban. A letenyei határátkelőtől a búvárbázis távolsága 295 km, mely kb. 3 és fél órás kényelmes utazást jelent. A szigetet komppal és hídon is meg lehet közelíteni. A merülőhelyek zöme a 25 km hosszú Lun félsziget északi sziklafalain található. Gorgóniák, szivacsok, anemonák jellemzik a növényzetet, polipok, csigák, sziklahalak és ezüstös halrajok jellemzik a faunát és számos roncs, barlang, illetve amforák várják a különlegességre vágyó búvárokat.

Bluebay Diving Center - Horvátország
Merülőhelyek - Horvátország: Lun félsziget
http://www.bluebaydiving.hu/divingcenter/merulohelyek/

A Bluebay búvárbázis merülési célpontjai többnyire a 25 km hosszú Lun félsziget északi sziklafalain találhatók. A felszínen látható százméteres sziklafalak és domboldalak a víz alatt tovább folytatódnak, egyes helyeken egészen 90 m mélységig. Ezen kívül néhány merülőhely a Rab sziget déli részénél, a többi merülőhely a Pag sziget északi és keleti oldalán található. A Blue Bay búvárbázis által merült helyek mindegyike adriai viszonylatban nagyon gazdagnak számítanak és a legfelső kategóriába sorolható.

Merülőhelyek - Horvátország: Lun félsziget
Bluebay Diving Center - képgaléria
http://www.bluebaydiving.hu/divingcenter/fotoalbum/

Bluebay Diving Center (Horvátország) - képgaléria, fotóalbum: Felszíni fotók, roncsok, víz alatti fotók.

Bluebay Diving Center - képgaléria
Aquaqund - Búvártúrák
http://www.buvariskola.hu/turak.html

A búvártúráinkat hivatalos utazási irodákkal együtt szervezzük. Ezekre a túrákra minden érdeklődött szeretettel várunk. Az utakhoz való csatlakozás feltétele: nemzetközi búvárvégzettség, búvár és utas biztosítás kötése. Rendszeresen ajánlunk hazai, adriai, vörös-tengeri, indiai-óceáni búvártúrákat, uszodai gyakorlatokat, ezekhez minden végzett búvár csatlakozhat. Úti céljaink: Horvátország, Egyiptom, Málta, Ciprus, Thaiföld, BALI, Mexico, Maldiv-szigetek.

Aquaqund - Búvártúrák
Deep Dreams Diving Club - Egyiptom, Hurghada
http://www.deepdreams.hu/

A Deep Dreams Diving Club 2004-ben nyitotta meg búvárbázisát Egyiptomban, Hurghadán. 2010. I. negyedévében a bázis új helyre költözött, a belváros kellős közepén található Minamark Beach Resort szállodába, mely közvetlenül a tengerparton található. A Sakkala körzet, ahol a hotel fekszik, Hurghada életének központja. A búvárbázis saját kikötővel rendelkezik, ahol a saját hajók folyamatosan várják a leendő és lelkes búvárok érkezését. Szolgáltatások: Búvárkodás, Szafari, oktatás, tanfolyam, továbbképzés...

Deep Dreams Diving Club - Egyiptom, Hurghada
Gonda Rudolf: 213 BAR
http://www.213bar.hu/

Üdvözöllek frissen megjelent regényem, a 213 bar honlapján. Túl hosszú beköszöntőt nem akartam írni, ám mégis tisztáznom kell pár dolgot, hiszen bizonyára a legtöbb látogató számára meglepő lehet magának a könyvnek a létezése is. Bizonyára elég sokan olvastak már tőlem cikket vagy cikkfordítást, de ez valami egészen más. A búvártémától elszakadni nem tudtam, ám most félretettem azt a szokásos törekvésemet, hogy ami kikerül a kezeim közül, lehetőleg legyen tényeken és megtörtént eseményeken alapuló. Azt hiszem, maga a könyvírás terve is igencsak elrugaszkodott napjaink kissé keserű valóságától, mégis jó érzés azt mondani így utólag, hogy végigvittem a könyv sztorija mellett a sajátomat is: kitaláltam a történetet, megírtam, csiszolgattam, megszerkesztettem, majd ki is nyomtattattam.

Gonda Rudolf: 213 BAR
Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik
http://www.sundreams.hu/

Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik egész évben saját hajónkon. Ha még nincs búvárképesítésed, itt megszerezheted, ha van itt tovább képezheted magad vagy egyszerűen csak merülhetsz-merülhetsz-merülhetsz a Vörös tenger gyönyörü korall zátonyai között hajózva. Éjjelente ha kedved úgy tartja a csillagos ég alatt pihenhetsz a háboritatlan nyugalomban. Ha kisérőként jössz szafarizni, akkor úszhatsz, olvashatsz, fényképezhetsz, filmeket nézhetsz vagy naponta 1 x leviszünk készülékkel merülni (introzhatsz).

Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik
Merülőhelyek - Hurghada
http://www.sundreams.hu/index.php/meruelhelyek.html

Merülőhelyek - Hurghada, Vörös-tenger. A Vörös-tenger a világ 10 legszebb merülo helyeként él a köztudatban. Vonzereje a búvárok számára folyamatosan no, hiszen egész évben kellemes klíma, kristálytiszta vizu tenger és csodálatos víz alatti élovilág fogadja oket. A lágy- és keménykorallok által borított csodaszép zátonyok, a meredek leszakadások, a barlangok, a lagunák és a színpompás halrajok sokaságának lenyugözo világa tárul elénk. A Vörös-tenger nemcsak a korallzátonyairól, hanem számos, történelmileg igen jelentős hajóroncsairól is híres. A Vörös-tenger legtöbb hajóroncsa a Gubal-szoros zátonyai között található.

Merülőhelyek - Hurghada
Sea-Watch Búváráruház
http://seawatch.hu/

Magyarország egyetlen 2000m2-es Búváráruháza! ahol nem csak óriási kedvezménnyel vásárolhattok, de szervizeltetni (márkanévtől függetlenül), felszerelést bérelni, palackot tölteni, biztosítást kötni is tudtok és természetesen hivatásos tanfolyamot is el végezhettek.

Sea-Watch Búváráruház
Sea-Watch Búváráruház Galériája
http://seawatch.hu/galeria.php

Sea-Watch Búváráruház képgalériája: búvárok, roncsok, tájkép, csigák, kagylók, teknős, halak, rákok, Thistlegorm hajóroncs képek.

Sea-Watch Búváráruház Galériája
Kerasub blog
http://www.kerasub.hu/

Ki ne próbálná ki szívesen a búvárkodást? Valószínűleg sokan örülnének, ha nem csak egy mély lélegzet erejéig ereszkedhetnének a felszín alá, illetve ha kicsit nagyobb mélységeket is meghódíthatnának. Ki ne gondolná bele magát Cousteau kapitány helyébe, vagy az atlantisi ember bőrébe? Ki ne álmodott volna a víz alatti légzésről? Nos sokan, sokféle okból vonzódnak a víz alá. Ideje engedni a vonzásnak… Hogy ez a vonzás hova is juttat? Erről szól a blog. Minden esetre egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé...

Kerasub blog
Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
http://www.kerasub.hu/?page_id=7

Egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé. A lehetőséget búváriskolánk biztosítja: uszodai tréning, tavi merülés, Adria, Montenegro, Vörös tenger, vagy más trópusi célpont? Esetleg extrém merülés? Freediving? Foto, video? Mi mindenre kaphatóak vagyunk, legfőképp arra, hogy magunkkal húzzunk valahova. Búvárként csatlakozz, érdeklődőként startolj velünk! Csak akkor vagy búvár, ha merülsz is! Nekünk pedig a merülés jelenti a célt és motivációt. Kiképzünk, felszerelünk és merülünk Veled!

Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
UW-Video
http://www.kerasub.hu/?page_id=700

Víz alatti video, kamera, videofelvételek: A Kerasub a német BS KINETICS kameraház gyártó magyarországi viszonteladó és referencia partnere 2004 óta. A termék a félprofi kategóriától főleg a szabadidő, hobby búvárok részére bevált, praktikus megoldás, hiszen kicsi, könnyen szállítható, könnyű, könnyen kezelhető és roppant masszív, tartós megoldás. Megbízhatósága pedig 80 méterig terjed, mely az évek tapasztalatával számunkra vitathatatlan.

UW-Video
BS Kinetics
http://bskinetics.com/

BS KINETICS német kameraház gyártó, fejlesztő specialista cég, víz alatti fotózáshoz, kamerázáshoz. Szénszálas, kiváló minőségű műanyagból. Érdekessége a cégnek, hogy minden típus különböző sivatagról kapta a nevét, arra utalva, hogy száraz helyen van a kamera a házon belül :)

BS Kinetics
SMS Szent István csatahajóról...
http://hu.wikipedia.org/wiki/SMS_Szent_Istv%C3%A1n

A Szent István egyike annak a kevés hajónak, melyeknek elsüllyesztését filmre vették. A Szent István csatahajó roncsa – az iszapba fúródva 120 fokos dőlésszögben, a gerincével felfelé, balra fordított lövegtornyokkal – napjainkban a Premuda-szigettől 9 mérföldnyire, délre 66 méter mélyen nyugszik. Jugoszláv búvárok első ízben, 1974-ben merültek le a hajóhoz, majd 1979-ben ismét ők készítették el az első víz alatti felvételeket. Ezután 1990-ben az olaszok, 1994-ben az osztrákok is lemerültek a roncsokhoz. A magyar Szent István Búvárrégészeti Expedíció (SZIBEX) tagjai 1994 októberében látogathatták meg először e tengeri kegyeleti emlékhelyet. A hajó belsejébe az admirálisi balkon falán támadt repedésen keresztül lehet bejutni. A roncs koordinátái (é. sz. 44° 35′ 0″, k. h. 14° 42′ 00″44.5833333333, 14.7).

SMS Szent István csatahajóról...
Art of Diving blog
http://tecbuvar.blog.hu/

Legyen ez az oldal a merülés művészetének és a Lélek ébredésének közös helye!

Art of Diving blog
Búvár - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BAv%C3%A1r

Búvár az az ember, aki a víz alá lebukva tevékenykedik. Amikor búvárokról beszélünk általában a Cousteau-féle sűrített levegős palackkal, légzőkészülékkel merülő búvárokra gondolunk, de búvár a szabadtüdős búvár, az ipari búvár is. Mára a búvárkodás a hétköznapi ember számára is elérhető technikai sporttá vált... Kötéljelzések, kézjelzések...

Búvár - Wikipédia
Galathea Búvárközpont
http://www.galathea.hu/

Galathea Búvárközpont - Búvártanfolyam, búvárfelszerelés, búvártúra. A Galathea Búvárközpont jelenlegi formájában 1998 óta működik, de más néven (SCUBA Búvárközpont) már 1995-ben teljes körű szolgáltatást nyújtott a búvárkodás területén. Tanfolyamainkon a sok éves működésünk alatt több ezer búvár szerzett különböző nemzetközi minősítést. Magyar búvárok számára legközelebbi szép tenger az Adria, ahol Kaprije szigetén és Senjben két saját búvárbázist működtetünk.

Galathea Búvárközpont
Galathea - Tanfolyamok
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=33&type=smpl&m_id=14

Tanfolyamainkon a sok éves működésünk alatt több ezer búvár szerzett különböző nemzetközi minősítést. A képzés színvonalát oktatóink, búvármestereink naprakész elméleti és gyakorlati tudása, valamint pedagógiai érzékenysége garantálja. Jó búvár holtáig tanul! Kezdő búvártanfolyam (próbamerülés, alapfokú tanfolyam), haladó tanfolyam, Specialitások (hajóvezetői tanfolyam, víz alatti fényképész, elsősegélynyújtó tanfolyam, mélymerülő, nitrox, roncsmerülő tanfolyamok...)

Galathea - Tanfolyamok
Vízalatti fényképész / Underwater Photographer
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=39&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Vízalatti fényképész / Underwater Photographer. Bevezetés a vízalatti fényképezésbe. A mai digitális fényképezőgépekkel a víz alatti fotózás, bármelyik búvár (alapfokú búvártanfolyammal is) számára elérhető és szinte minden merülési környezettel, legyen az akár egy korallszirt, jég alatti világ, magaslati tó vagy egy roncs, jól egyeztethető. Ez teszi lehetővé a búvár számára, hogy élményeit megossza társaival és azokkal is, akik nem merülnek. Ahhoz viszont, hogy valaki jó képeket készítsen és megóvja gépét a beázástól, néhány fontos ismeret elengedhetetlen. Megismerkedsz az objektívekkel, a rekesz és a zársebesség közötti kapcsolattal, a TTL vakuk használatával.

Vízalatti fényképész / Underwater Photographer
Roncsmerülő búvár - Wreck Diver
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=44&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Roncsmerülő búvár - Wreck Diver. Kutatni egy roncs belsejében és nem csak körbeúszni a fedélzetet, visszarepülni az időben és bepillantani a hajó történetébe, a legmisztikusabb kaland, ami a búvár álmai közé tartozik. Csak egy komoly technikai tanfolyam után hatolhatunk be biztonságosan egy roncs belsejébe. Ezen megtanulod, a roncsmerülések tervezését, hogyan kell felderíteni, elkerülni a veszélyes helyeket és biztonságosan behatolni akár korlátozott látási viszonyok között. Elsajátítod a lámpák, a speciális felszerelések, vezetőkötelek, orsók előkészítését és helyes használatát.

Roncsmerülő búvár - Wreck Diver
Nitrox búvár - Enriched Air Diver
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=37&type=smpl&m_id=15

Galathea tanfolyamok: Nitrox búvár - Enriched Air Diver. Töltsél több időt a mélyben, és kevesebbet a felszíni regenerálódással! A Nitrox használata biztonságosabbá, élvezhetőbbé teszi a merüléseket azáltal, hogy a belélegzett gázban az oxigén aránya magasabb. Így több időt tudsz eltölteni a víz alatt, miközben szervezeted számára kevésbé megterhelő a merülés és a dekompressziós betegség kockázatát is minimálisra csökkenti. Ma már szinte minden búvár bázis kínál nitrox töltést. A tanfolyam elméleti oktatásból, mérési gyakorlatból és lehetőség szerint két nyíltvízi merülésből áll. A sikeres vizsgát tett hallgatók nemzetközi kártyát kapnak. A minősítés feljogosít 21-40% közötti nitrox használatára.

Nitrox búvár - Enriched Air Diver
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4113