Top 40 legnépszerűbb link > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Szponzorált linkek
SzabiMovie
http://www.szabimovie.com/

SzabiMovie Kft. - Víz alatti fotó-videó. Ipari filmek, fotók, búvárfilmek, fotók, reklámfilmek, víz alatti rendezvények, barlangi extrém filmfelvételek, víz alatti tablófotó, víz alatti normál és akt fotózás, búvárfotós, videós oktatás...

SzabiMovie
Búvárbázis Gyékényes
http://buvarbazis.posseidon.hu/

Köszöntjük a Gyékényesi Búvárbázis honlapján. A búvárbázis nemzetközi és országos rendezvények helyszíneként a sport és hobby búvárok által ismert és kedvelt merülőhely. A határmenti Gyékényes település, a Duna-Dráva Nemzeti Park részeként csodálatos természeti környezetben, tisztavizű tavakkal, erdőkkel várja az aktív turizmus iránt érdeklődőket. Az ország egyik legszebb nyílt vízi merülőhelyeként, a legnagyobb tó a búvárok és a horgászok birodalma. A rekord méretű halakon és a hazánkban csak itt élő édesvízi fátyolos medúzán kívül, elsüllyesztett roncsok is fokozzák a búvárkodás élményét. Jöjjön el és fedezze fel a tó nyújtotta lehetőségeket. A bázison szállásként egyszerű berendezésű faházakat, és sátorhelyet tudunk biztosítani, igényesebb vendégeinknek a Posseidon Panzió és Éttermet ajánljuk (www.posseidon.hu), ahol a magasabb színvonalú apatmanházak és szobák mellett lehetőség van napi háromszori étkezésre és egyéb szolgáltatások igénybevételére (nyitvatartási időben).

Búvárbázis Gyékényes
Lagoon Dive Center - Málta
http://www.lagoon-divecenter.com/

Magyar Búvárbázis Málta szigetén! Parti és hajós merülések Máltán, Gozón és Cominón. Falmerülés, roncsmerülés, éjszakai merülés, szabadtüdős merülés...tanfolyamok, felszerelés árusítás, bérlés.

Lagoon Dive Center - Málta
Képguru - Háttérképek
http://kepguru.hu/hatterkepek/cimke/buvarkodas

képguru.hu - Sport> Búvárkodás, búvár háttérképek.

Képguru - Háttérképek
Víz alatti fotók - Vörös-tenger
http://www.civertan.hu/legifoto/legifoto.php?page_level=1852

Búvárkodás/víz alatti fotók/Vörös-tenger - Képgaléria.

Víz alatti fotók - Vörös-tenger
Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
http://buvar.baromedical.hu/

Rendszeres búvárkodásnál nem csak a hivatásosoknak, hanem az amatőr búvároknak is szükséges a rendszeres orvosi vizsgálat, fizikai alkalmasságuk ellenőrzésére. Üdvözöljük az első magyarországi Hiperbár Centrum weboldalán! Centrumunkat 2005-ben azért hoztuk létre, hogy hazánkban is elérhetővé tegyünk egy olyan speciális egészségügyi szolgáltatást, amely Európában már több mint kétszáz helyen alkalmazott, nagy múltra tekint vissza, és amelynek komoly jövőt jósolnak a szakemberek. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 116.

Baromedical: búvárorvosi vizsgálatok
Szabadtüdős merülések: alapok
http://www.divecenter.hu/hirek/58/szabadtudos-merulesek-alapok

Sokan vannak, akik számára a súlyos és drága felszerelés nélküli búvárkodás csak afféle hobbisportnak tűnik, amire nem érdemes szót vesztegetni, mi viszont ezt másként gondoljuk, ezért honlapunkon is helyet kap. Sznorkeling, apnea, apnoe, szabadtüdős merülés, skin-diving, freediving, breath-hold diving, freitauchen - megannyi név és kifejezés, de a jelentéstartalma nagyjából mindegyiknek ugyanaz: légzőkészülék nélküli merülés.

Szabadtüdős merülések: alapok
Tűzoltóság Búvárszolgálat
http://www.buvarszolgalat.hu/

Tűzoltóság Búvárszolgálat Budapest. (Hungarian Firefighter Drivers) A búvárszolgálat feladata vízben elmerült emberek, tárgyak, járművek felkutatása, megkeresése, és ezek kiemelése, illetve a kiemelésben való közreműködés. Minden vízzel kapcsolatos eseményhez riasztják a búvárokat, ahol életveszély van, vagy rendellenes helyzet alakul ki: például hajó- vagy csónakbaleset, de akár egy nagyobb csőtörés esetén is szükség lehet a búvárok igénybevételére, amikor utcákat, alagsorokat és pincéket áraszt el a víz, embereket veszélyeztetve. A búvárszolgálat tagjai olyan hivatásos tűzoltók, akik nemzetközi búvárvizsgával rendelkeznek.

Tűzoltóság Búvárszolgálat
A szabadtüdős búvárkodás rejtelmei
http://extrem.hu/levegot-a-szabadtudos-buvarkodas-rejtelmei/

A cramping-olás speciális szabadtüdős levegővételi technika, amely során a nagy levegővétel után még plusz levegőt préselünk a tüdőbe. De vajon mennyit bír az emberi szervezet? Válaszok egy freediving versenyzőtől.

A szabadtüdős búvárkodás rejtelmei
Búvárszakáruház
http://www.buvarszakaruhaz.hu/

Búvárszakáruház, búvárbolt, búvárfelszerelések - reduktor, búvárruha, búvárlámpa, búvárkomputer, műszer, búváruszony...a legjobb áron!

Búvárszakáruház
Sea-Watch Búváráruház
http://seawatch.hu/

Magyarország egyetlen 2000m2-es Búváráruháza! ahol nem csak óriási kedvezménnyel vásárolhattok, de szervizeltetni (márkanévtől függetlenül), felszerelést bérelni, palackot tölteni, biztosítást kötni is tudtok és természetesen hivatásos tanfolyamot is el végezhettek.

Sea-Watch Búváráruház
Búvárbázisok
http://www.diving.hu/buvarbazisok/

diving.hu - Búvárbázisok - Horvátország, Olaszország, Egyiptom, Ciprus...

Búvárbázisok
AdriaDive Búvárbázis
http://www.adriadive.hu/

Aktív pihenés a Horvát tengerparton. Idén is egész évben vár a búvár körökben már jól ismert Adriadive Búvárbázis az Adria egyik legszebb öblében Razanjban Közvetlenül a vízparti fekvésű, jól felszerelt apartmanjainkban nemcsak búvárok érzik ól magukat, hanem a család többi tagja is szívesen pihen. A búvároknak és a leendő búvároknak itt a helyszínen a nyaralás alatt is lesz lehetőségük különböző tanfolyamok elvégzésére SDI rendszerben kezdőtől a haladó szintig.

AdriaDive Búvárbázis
Priscapac Apartman Hotel és Búvárbázis
http://www.priscapac.com/

Priscapac Apartman Hotel és Búvárbázis - Horvátország, Korcula-sziget, Prizba. A tengerparti Priscapac búvárbázis parti,- és hajós merülésekkel bérelhető felszerelésekkel áll vendégeink rendelkezésre. Tanfolyamok kezdőtől a profi szintig. CMAS, TDI, SDI búvár tanfolyamok kezdő szinttől a technikai oktatói minősítésig. Nyelvek: magyar, szlovák, angol, német, horvát, cseh.

Priscapac Apartman Hotel és Búvárbázis
Búvárlexikon
http://www.diving.hu/lexikon/

diving.hu - Búvárlexikon: búvár kifejezések, jelentésük.

Búvárlexikon
Neptun Búvárközpont - Horvátország
http://www.neptun.hu/

Köszöntünk a Neptun Búvárközpont honlapján. Célunk a búvárkodás minél több emberrel való megismertetése és megszerettetése. Tanfolyamainkon, túráinkon megpróbáljuk megosztani mindenkivel azt az örömet, amit nekünk a vízalatti lét jelent. Horvátország legnagyobb szigetének keleti oldalán, 20 km-re a Krk hídtól, Silo városában található, a tengerparttól 20 méterre elhelyezkedő búvárbázissal és apartmanokkal várjuk a rocsbúvárkodás, falmerülések és a víz alatti barlangok kedvelőit.

Neptun Búvárközpont - Horvátország
Octopussy Diving Center - Horvátország
http://www.octopussy.hu/

A fiatalos, családias hangulatáról ismert Octopussy Diving Center hivatalosan 2000 óta várja a búvárokat korszerű szolgáltatásaival Krk szigetén. A bázis a vidám és nyüzsgő Punat városka déli felén, a punati öböl bejáratánál, a strand kezdeténél található.

Octopussy Diving Center - Horvátország
Buborék Búvárközpont - Horvátország
http://www.buborek.hu/

Búvárbázisunk KRK városában található, egy apartman házban, a tengerparthoz egészen közel, a belvárostól néhány percre (gyalog). A megszokott Morski Mjehuric név mellett az Adria-Krk táblák igazítanak útba. A házban szépen felszerelt apartmanokban, 54 ágy várja vendégeinket. Az apartmanok a tengerre néző erkéllyel rendelkeznek, fűtés és klíma, műholdas Tv található bennük, a megszokott felszereléseken kívül. A ház földszintjén található bázist, az idei évben lakássá alakítottuk, itt találtok minket. Úszó bázisunk az OBELIX búvárhajó, Krk-n a városi kikötőben a Hotel Marina előtt, rossz szeles időben pedig a téli kikötőben Sveta Fuska öblében várja vendégeinket. Parti programjainkat a velünk együtt működő NEPTUN SILO bázis tengerparti telepén Silo városában bonyolítjuk, ahol a szépen kiépített parti merülő hely (18m-es fal, 4db csónakroncs) mellett, parti kávézó,wc, tus és strand is szolgálja vendégeink kényelmét.

Buborék Búvárközpont - Horvátország
Búvár Bazár
http://www.divecenter.hu/Bazar

divecenter.hu - Búvár Bazár - Apróhirdetések: felszerelések, kiegészítők, ruházat.

Búvár Bazár
Alapvető szabadtüdős felszerelések
http://www.divecenter.hu/hirek/438/alapveto-szabadtudos-felszerelesek

Ebben a cikkben azoknak az olvasóknak szeretnék segítséget nyújtani, akik esetleg csak idén nyáron kezdik el a szabadtüdős merüléseket (jelen esetben sznorkeling) és még semmilyen tapasztalattal sem rendelkeznek.

Alapvető szabadtüdős felszerelések
Búvárbazár Webáruház
http://buvarbazar.unas.hu/

Búvárbazár Webáruház - Blue Deep márkaképviselet. A legnagyobb kínálat búvár ajándékokból és búvár felsőruházatokból Magyarországon.

Búvárbazár Webáruház
Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
http://www.kerasub.hu/?page_id=7

Egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé. A lehetőséget búváriskolánk biztosítja: uszodai tréning, tavi merülés, Adria, Montenegro, Vörös tenger, vagy más trópusi célpont? Esetleg extrém merülés? Freediving? Foto, video? Mi mindenre kaphatóak vagyunk, legfőképp arra, hogy magunkkal húzzunk valahova. Búvárként csatlakozz, érdeklődőként startolj velünk! Csak akkor vagy búvár, ha merülsz is! Nekünk pedig a merülés jelenti a célt és motivációt. Kiképzünk, felszerelünk és merülünk Veled!

Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
Szenteltvíz Búvárközpont
http://www.szenteltviz.hu/

1994-ben nyitottuk meg a Király utcában a Szenteltvíz-re keresztelt búvárboltot. A búvárfelszereléseket gyártó cégek közül a SCUBAPRO márkát választottuk fő termékmárkánknak és ezt azóta is a kedvencünkként kezeljük. Több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a könnyűbúvár-felszerelések tervezésében, fejlesztésében. A SCUBAPRO termékei mellé csatlakoztak az UWATEC cég műszerei. A felszerelések forgalmazása mellett indítunk búvártanfolyamokat, szervezünk búvárutakat, kölcsönözhetsz nálunk mindent, ami a merülésekhez szükséges, azonkívül jól felszerelt szervizzel rendelkezünk.

Szenteltvíz Búvárközpont
A Molnár János-barlang...
http://www.cave.hu/

A Molnár János barlang jelenleg feltárt és bekötelezett hossza 4100 méter. Természetesen dolgozunk a további feltárásokon is, de a mélység és a barlang hossza, illetve a merülések időtartama lelassítja az előrehaladást. Számításaink szerint az elérhető végmélység 80 méterre és hossza akár 6-7000 méterre tehető. Mível ebben a mélységben és horizontális vonulatában akár 20 palack deponálására lenne szükség egy-egy merüléshez,ami természetesen trimix és nitrox keverékekből álló utazó és deko gázokat tartalmazna,ezért napokba telik a merülés megtervezése és előkészítése.

A Molnár János-barlang...
Búvárorvos: búvár orvosi vizsgálatok
http://www.buvarorvos.eu/

A búvárorvosi alkalmasságot igazoló kártyát minden évben meg kell újítani, ebben lehetünk segítségére. Búvárorvosi vizsgálatok Budapesten, Szolnokon és Szegeden.

Búvárorvos: búvár orvosi vizsgálatok
Aquanauta Webáruház
http://www.aquanauta.hu

Aquanauta Webáruház - Búvárfelszerelések széles választéka! Rendeljen legfrissebb kínálatunkból!

Aquanauta Webáruház
Búvárcuccok
http://buvarcuccok.hu/

Válogatott termékek jól megválogatott, magas minőségű gyártóktól.

Búvárcuccok
Akurion Panzió és Búvárbázis - Montenegró
http://www.akurion.com/

A panzió és a búvárbázis helyileg Montenegróhoz kötődik, ezen belül a Kotori-öbölhöz, így a térség első jegyzett neve lett a névadó. Az Akurion Búvárbázis rendelkezik minden feltétellel (szállás, felszerelés, hajó, merülő helyek), amivel feledhetetlen élménnyé varázsolja a búvárkodni vágyók Montenegróban eltöltött idejét.

Akurion Panzió és Búvárbázis - Montenegró
Najade Fins Webshop
https://www.najadefins.org/index_hu.html

A ANAJADE uszonyok gyártása, forgalmazása 1962-ben indult meg. Mivel kereskedelmi forgalomba is került a hobbi felhasználókon kívül, a NAJADE uszony rövidesen az iskolák, búváregyesületek és úszó szakosztályok kedvenc felszerelési tárgya lett.

Najade Fins Webshop
Abyss Búvárbolt
http://abyss.hu/

úvárboltunkat 1999-ben nyitottuk meg. Ha merülni és utazni szeretnél, ha képeznéd magad, ha a felszerelésed állítanád össze vagy egészítenéd ki, ha szeretnél egy klassz csapathoz tartozni vagy egyszerűen csak érdekel a víz alatti világ, nézz be hozzánk, szeretettel várunk és segítünk! Üzletünkben Apeks, Mares, WaterProof, Omersub és Suunto búvárfelszerelések közül választhatsz.

Abyss Búvárbolt
Galathea Búvárközpont
http://www.galathea.hu/

Galathea Búvárközpont - Búvártanfolyam, búvárfelszerelés, búvártúra. A Galathea Búvárközpont jelenlegi formájában 1998 óta működik, de más néven (SCUBA Búvárközpont) már 1995-ben teljes körű szolgáltatást nyújtott a búvárkodás területén. Tanfolyamainkon a sok éves működésünk alatt több ezer búvár szerzett különböző nemzetközi minősítést. Magyar búvárok számára legközelebbi szép tenger az Adria, ahol Kaprije szigetén és Senjben két saját búvárbázist működtetünk.

Galathea Búvárközpont
Merülőhely adatbázis
http://www.divecenter.hu/Merulohely

divecenter.hu - Merülőhely adatbázis. Országok száma: 52, Merülőhelyek: 923, Merülőhely értékelés: 1853

Merülőhely adatbázis
Cormoran sportüzlet - búvárközpont
http://www.cormoran.hu/

A Cormoran Sport 1992 óta működő soproni családi vállalkozás. Jelenleg a következő területeken segíthetünk igényeid, vágyaid teljesülésében: Üzletünkben: márkás sportfelszerelés és ruházat, (főként úszás,túrázás,futás,foci,búvárkodás sportágakhoz), iskolai, óvodai sporteszközök, sportserlegek, érmek és kiegészítők, EUB utasbiztosítás extrém sportokhoz is! Oktatóhelységünkben: búvároktatás kezdőtől professzionális szintig, merülésszervezés tavak-tengerek-folyók világába, márkás búvárfelszerelés kölcsönzés, palacktöltés, Aqualung szervíz (ÚJ !)

Cormoran sportüzlet - búvárközpont
Egy szuszra...
http://www.divecenter.hu/Hirek/259/egy-szuszra-a-szabadtudos-buvarkodas-furc ...

Egy szuszra - A szabadtüdős búvárkodás furcsaságai. Néhány évvel ezelőtt Luc Besson Nagy kékség című filmje állította a figyelem középpontjába a szabadtüdős búvárokat.

Egy szuszra...
Búvárwebshop
http://www.buvarwebshop.hu/

Búvárwebshop - Búvár szakáruház. Csizmák, fényképezők, kések, kesztyűk, lámpák, légzőcsövek, maszkok, mellények (Jacket), műszerek, ólomövek, palackok, reduktorok, búvárruha, szárazruha, szettek, uszonyok...

Búvárwebshop
Pressi Sportbolt
http://www.press-si.hu/

Búvárfelszerelés: uszony, maszk, légzőcső, búvárruha, búvármellény, búvár műszer, kiegészítők, táska... Búvártanfolyam: gyerek, felnőtt, kezdő, haladó. Búvárkölcsönző, búvárbiztosítás, búvártúrák.

Pressi Sportbolt
Bluebay Diving Center - Horvátország
http://www.bluebaydiving.com/

Bluebay Diving Center - Horvátország, Pag sziget, adriai-tenger. A Blue Bay búvárbázis Pag sziget északi részén egy festőien szép öbölben helyezkedik el, Stara Novalja üdülőfaluban. A letenyei határátkelőtől a búvárbázis távolsága 295 km, mely kb. 3 és fél órás kényelmes utazást jelent. A szigetet komppal és hídon is meg lehet közelíteni. A merülőhelyek zöme a 25 km hosszú Lun félsziget északi sziklafalain található. Gorgóniák, szivacsok, anemonák jellemzik a növényzetet, polipok, csigák, sziklahalak és ezüstös halrajok jellemzik a faunát és számos roncs, barlang, illetve amforák várják a különlegességre vágyó búvárokat.

Bluebay Diving Center - Horvátország
Deep Dreams Diving Club - Egyiptom, Hurghada
http://www.deepdreams.hu/

A Deep Dreams Diving Club 2004-ben nyitotta meg búvárbázisát Egyiptomban, Hurghadán. 2010. I. negyedévében a bázis új helyre költözött, a belváros kellős közepén található Minamark Beach Resort szállodába, mely közvetlenül a tengerparton található. A Sakkala körzet, ahol a hotel fekszik, Hurghada életének központja. A búvárbázis saját kikötővel rendelkezik, ahol a saját hajók folyamatosan várják a leendő és lelkes búvárok érkezését. Szolgáltatások: Búvárkodás, Szafari, oktatás, tanfolyam, továbbképzés...

Deep Dreams Diving Club - Egyiptom, Hurghada
Galathea Búvárbolt és webáruház
http://www.buvarbolt.hu/

Boltunk egyedülálló hangulatát az eredeti adriai hajókból kialakított berendezés és búvármúzeum adja meg. Itt minden kapható, ami a búvárkodáshoz szükséges és elégséges. A megfelelő felszerelések mellé megfelelő tanácsokkal is szolgálunk. Értékesítés, felszerelésbérlés, szerviz és palacktöltés (akár nitroxszal is) egy helyen!

Galathea Búvárbolt és webáruház
Divex
http://www.divex.hu/

Divex Búvár Szakáruház (Budapest) Kétszáz négyzetméteres üzlet (mely jelenleg a legnagyobb felszerelés forgalmazó Magyarországon) és folyamatosan megújuló, hatalmas árukészlet várja az ide látogatókat.

Divex
Tévhitek és tények
http://www.divecenter.hu/hirek/683/tevhitek-es-tenyek-buvarorvosi-alkalmassag

Van ahol kötelező, van ahol nem, van aki pecsétet kér, van aki komolyan veszi - beszéljünk a búvárorvosi alkalmasságról!

Tévhitek és tények
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4113