Búvár hírek, cikkek, érdekességek > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Búvár hírek, cikkek, érdekességek > 9 weboldal. Kategória leírása: Búvár hírek, cikkek, érdekességek.

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Nagy búvárkönyv
http://www.arena2000.hu/termekek/91.html

Több mint 600, a természetben készült fénykép illusztrálja világosan a technikát, a lényeges mozdulatokat és a tenger felszíne alatti világot. Szakemberek tanácsai a felszerelések kiválasztásához, megvásárlásához és karbantartásához. Különös figyelmet fordítanak a biztonsági kérdésekre, valamint a vízalatti környezet sajátos kockázati tényezőire. Bemutatja a földgolyó különböző óceánjainak és tengereinek könnyűbúvárkodásra alkalmas legszebb helyeit. A Nagy Búvárkönyv bevezeti Önt a tengeri könnyűbúvársport szépségeibe és gyakorlatába, megismerteti e csodálatos felfedező tevékenységgel!

Nagy búvárkönyv
diving.hu - Hírek, cikkek
http://www.diving.hu/cikkek/

diving.hu - Hírek, cikkek, érdekességek, interjúk a búvárkodás világából.

diving.hu - Hírek, cikkek
Jack Jackson: Könnyűbúvárkodás
http://www.konyv-konyvek.hu/konnyubuvarkodas_jackson_jack

Ez a könyv azoknak szól, akik csak most ismerkednek a búvárkodással, de azoknak is, akik ismereteiket és gyakorlati tapasztalataikat szeretnék felfrissíteni. Megtudhatjuk hogyan kezdjünk neki a feladatnak, és hogyan érezhetjük magunkat otthon ebben az új világban...

Jack Jackson: Könnyűbúvárkodás
A víz alatti rögbiről
http://www.buvar.hu/viz_alatti_rogbirol.php

A Víz alatti rögbi (UWR) egy aránylag új sportág, amelyik a német búvárklubok erőnléti edzései során alakult ki. Elég kevés közös van a víz alatti rögbi és a "normál" rögbi között, kivéve talán a nevet. Medencében játsszák, amelynek mélysége 3,5 m és 5 m között van. A kapuk (nehéz, fém kosarak, amelyek átmérője körülbelül 40 cm) a medence alján helyezkednek el. A két csapat (kékek és fehérek) hat-hat játékossal, és hat-hat cserével megpróbálják bejuttatni az enyhén süllyedő (sós vízzel töltött) labdát az ellenfél kapujába...

A víz alatti rögbiről
Víz alatti kártyaparti
http://www.divecenter.hu/hirek/2638/viz-alatti-kartyaparti

Egy csapatnyi német búvár verte a blattot egy medencében- 36 órán keresztül. A valószínűleg csúcsot jelentő kártyapartira Geiselhöringben került sor, ahol a helyi búvárok négyes csoportokban, egymást váltva ültek le a kártyaasztalhoz. Egy Bajorországban népszerű, német kártyával játszott játékot választottak a rekordkísérlethez, de mint azt egy szervező elmondta, egy óra után feladták az eredmények összesítését.

Víz alatti kártyaparti
Gonda Rudolf: 213 BAR
http://www.213bar.hu/

Üdvözöllek frissen megjelent regényem, a 213 bar honlapján. Túl hosszú beköszöntőt nem akartam írni, ám mégis tisztáznom kell pár dolgot, hiszen bizonyára a legtöbb látogató számára meglepő lehet magának a könyvnek a létezése is. Bizonyára elég sokan olvastak már tőlem cikket vagy cikkfordítást, de ez valami egészen más. A búvártémától elszakadni nem tudtam, ám most félretettem azt a szokásos törekvésemet, hogy ami kikerül a kezeim közül, lehetőleg legyen tényeken és megtörtént eseményeken alapuló. Azt hiszem, maga a könyvírás terve is igencsak elrugaszkodott napjaink kissé keserű valóságától, mégis jó érzés azt mondani így utólag, hogy végigvittem a könyv sztorija mellett a sajátomat is: kitaláltam a történetet, megírtam, csiszolgattam, megszerkesztettem, majd ki is nyomtattattam.

Gonda Rudolf: 213 BAR
A víz alatti hokiról
http://www.buvar.hu/viz_alatti_hokirol.php

A sportot Angliában találta ki Alan Baker 1954-ben, aki az akkor újonnan alapított Déltengeri Vízalatti Szövetség (Southsea Sub-Aqua Club) tagja volt. A játék eredeti célja az volt, hogy visszatartsák az új tagokat, hogy elhagyják a klubot a téli hónapokban, amikor is túl hideg volt a tenger vize a búvárkodáshoz. Itt, a Southsea Sub-Aqua Club- ban játszotta Baker először a vízihokit búvártársaival, többek között John Ventham- mel, Jack Willis- szel és Frank Lilleker- rel.

A víz alatti hokiról
Télapónak öltözött búvárok...
http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101221-telaponak-oltozott-buvarok- ...

Kuala Lumpur egyik víziparkjának legnagyobb látványossága, hogy egy hatalmas show keretein belül Mikulásnak öltözött búvárok etetik a teknősöket és a halakat, a látogatók nagy örömére.

Télapónak öltözött búvárok...
extrem.hu - Hírek és érdekességek
http://extrem.hu/category/cikkek/water/buvarkodas/

Az extrem.hu internetes sportmagazin oldalán megtalálod a friss híreket, érdekességeket a búvárkodás világáról.

extrem.hu - Hírek és érdekességek
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4116