Búvárutazás, búvártúra > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Búvárutazás, búvártúra > 17 weboldal. Kategória leírása: Búvárutazás, búvártúra, búvárkodás külföldön.

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Best Diving Places
http://www.bestdivingplaces.hu/

Te is unod már, hogy több helyről kell összegyűjteni az információkat egy búvár nyaralás megszervezéséhez? Szeretnéd tudni, hogy lehet mindezt gyorsabban és kényelmesebben? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy mi mindenben segítünk? Ha még nem vagy búvár, de vonz a nagy kékség, próbáld ki a búvárkodás szépségét egy bemutató merülés keretében Thaiföldön, Phuket szigetén. Vagy már képzett búvárként, te is szívesen megmerülnéd a még érintetlen indonéz szigetvilágot? Ebben is segítünk! A kísérődet még nem fertőzte meg a búvárkodás? Emiatt se aggódj! Amíg te merülsz, addig ő majd a delfinekkel úszkál Cancúnban, vagy sznorkelezik Hurghadan ...ha éppen ott nyaraltok. Esetleg csak a repülőjegy foglalás érdekel vagy csak szállás után nézelődsz? 800 légitársaság ajánlata és a 10.000 szállás lehetőség közt biztos megtalálod majd a számodra legmegfelelőbb ajánlatot.

Best Diving Places
Cuba Fiesta - Búvárkodás Kubában
http://www.cubafiesta.net/buvarkodas

Búvárkodás Kubában - búvár információk Kubáról, nem csak búvároknak. Ki ne szeretné megismerni, hogy milyen élményeket tartogat a búvárkodás Kubában?! A tapasztalt búvárok szerint, a karibi szigetvilágban találhatók a világ legszebb merülőhelyei, és Kuba talán ezek közül is a legelőkelőbb helyet foglalja el a ranglistán. Bár Magyarországon is jelentős az érdeklődés e tekintetben Kuba iránt (és évről - évre növekszik), sokszor a pontatlan szervezés, vagy az információk hiánya miatt, egy - egy kubai búvártúra csak részben nyújtja a várt érdekességeket, rosszabb esetben meghiúsul. Ezért hoztuk létre a Cuba Fiesta Dive Centert, hogy részletes, és minden témában széleskörű információval segítsük a búvárkodni vágyókat Kubában, továbbá szakmailag ellenőrzött búvárutakat szervezzünk az érdeklődőknek.

Cuba Fiesta - Búvárkodás Kubában
Aquaqund - Búvártúrák
http://www.buvariskola.hu/turak.html

A búvártúráinkat hivatalos utazási irodákkal együtt szervezzük. Ezekre a túrákra minden érdeklődött szeretettel várunk. Az utakhoz való csatlakozás feltétele: nemzetközi búvárvégzettség, búvár és utas biztosítás kötése. Rendszeresen ajánlunk hazai, adriai, vörös-tengeri, indiai-óceáni búvártúrákat, uszodai gyakorlatokat, ezekhez minden végzett búvár csatlakozhat. Úti céljaink: Horvátország, Egyiptom, Málta, Ciprus, Thaiföld, BALI, Mexico, Maldiv-szigetek.

Aquaqund - Búvártúrák
Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik
http://www.sundreams.hu/

Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik egész évben saját hajónkon. Ha még nincs búvárképesítésed, itt megszerezheted, ha van itt tovább képezheted magad vagy egyszerűen csak merülhetsz-merülhetsz-merülhetsz a Vörös tenger gyönyörü korall zátonyai között hajózva. Éjjelente ha kedved úgy tartja a csillagos ég alatt pihenhetsz a háboritatlan nyugalomban. Ha kisérőként jössz szafarizni, akkor úszhatsz, olvashatsz, fényképezhetsz, filmeket nézhetsz vagy naponta 1 x leviszünk készülékkel merülni (introzhatsz).

Sun Dreams Hurghada - Búvár szafarik
Sea Dancer - Dahab
http://www.seadancerdivecenter.com/

Honlapunk segítségével egyénileg megtervezheted nyaralásodat kedved szerint, legyen az búvárkodás a csodálatos korallzátonyainknál vagy pihenés a Vörös Tenger partján, egzotikus kirándulásokkal színesítve a Sínai félszigeten. Megtalálsz itt minden információt a Dahab környéki parti és hajós merülési lehetőségekről, beleértve a tanfolyamokat, merülőhelyeket, tevés és hajós szafarikat csakúgy, mint a fontos információkat a természeti élőhely megóvása érdekében, búvároknak és sznorkellezőknek egyaránt. A Sivatagi Szafari oldalunkon csodálatos túrákat ajánlunk a sivatagi hegyek közé, a Programok oldalon pedig érdekes elfoglaltságokat találsz, többek közt például Táncórákat.

Sea Dancer - Dahab
Red Sea Boats Holidays
http://www.redseaboats.hu/

Hajós búvárszafarik Egyiptomban és Szudánban a Vörös-tengeren és azon túl.

Red Sea Boats Holidays
Galathea búvártúrák
http://www.galathea.hu/lista/buvartura/28

Túráink segítségével már nemcsak a városokat, hegyeket és tengerpartokat látogathatod meg, hanem bejárhatod a vizek csodálatos világát is. Rendszeresen szervezünk túrákat a trópusokra, többek között Balira az Istenek Szigetére, Mexikóba és a legnagyobb népszerűségnek örvendő Vörös-tengerre egyaránt. Magyar búvárok számára legközelebbi szép tenger az Adria, ahol Kaprije szigetén és Senjben két saját búvárbázist működtetünk.

Galathea búvártúrák
Aquanauta Búvártúrák
http://www.aquanauta.hu/hu/546-buvartura

Aquanauta búvárcentrum - Búvártúrák, szafarik: Horvátország, Vörös-tenger, egzotikus búvártúrák.

Aquanauta Búvártúrák
Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
http://www.buvar-abc.hu/

Ha a Búvár ABC-t választod arra, hogy megtanulj búvárkodni, egy csodás búvár túra során végezheted el a búvár tanfolyamot - Egyiptomban vagy Korfun, tengerben, meleg vízben, napsütésben, teljes biztonságban, napi 2-3 merüléssel. Nálunk nem csak a tanfolyamot végzed el, hanem rögtön egy búvár túrán és egy csodálatos nyaraláson is részt veszel. Az elmélethez folyamatos konzultációt kapsz. Akár a párodat és családodat is elhozhatod, akkor is, ha ők nem vesznek részt a tanfolyamon. Legyen a tanulás, nyaralás is egyben!

Búvár túra búvár tanfolyammal Egyiptomban, Korfun, Horvátországban!
Egyiptom: Déli túra (hajós szafari)
http://www.buvaroktato.hu/buvarturak.html

búvároktató.hu - Búvártúrák: Egyiptom: Déli túra (hajós szafari)

Egyiptom: Déli túra (hajós szafari)
Dél-Afrika, Mozambik
http://www.delafrika-mozambik.co.za/

Egyeni buvarturak szervezese Del-Afrikaban es Mozambikban. Dél-Afrika: a legnépszerübb és nemzetközileg is legismertebb merülöhely Sodwana-Bay-ben van. Ide több búvár látogat el minden évben mint a többi dél-afrikai búvárhelyekre együttvéve. November és március közöttt pedig még többen vannak mert ebben az idöszakban a homoki tigriscápák találhatók itt meg. A cápák megtekintése nem kalitkából történik. A 3-4 méteres cápák kartávolságra úszkálnak a búvárok között. Persze a cápákon kivül sok más látnivaló is van és a széditö vizalatti élövilág minden szempontbol egy tökéletes vizalatti kirándulást fog biztositani.

Dél-Afrika, Mozambik
Búvárszafarik Egyiptomban a Vörös-tengeren
http://www.lighthouse-1.com/

A búvárszafari programok azoknak szólnak, akik már képzett búvárok, szeretnék felfedezni a szabadság és a búvárkodás összhangját vagy pedig egy hajós szafari keretén belül szeretnék elsajátítani ennek a csodálatos sportnak az alapjait. Erre tökéletes helyszín Egyiptomban a Vörös-tenger. És miért ne töltsük az egész hetet kint a tengeren egy szafari hajón? Egy hét, egy minden kényelemmel felszerelt hajón, Vörös-tengeri szigetek közt hajózva kellemes kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket nyújt. Az együtt töltött hét alatt a búvárcsoport folyamatosan hajón van és mindennap más merülőhelyeket keres fel.

Búvárszafarik Egyiptomban a Vörös-tengeren
Folyami merülés
http://www.froccs.hu/vadvizi_sportok/24/buvar.html

Biztos sokak fejében megfordult már a különböző vadvízi sportolások közben, hogy milyen élőlények élhetnek ebben a folyóban. Most megismerheted természetes környezetében - a Soca kristálytiszta, jéghideg vizében - élő (oly finom) pisztrángokat és egyéb halfajokat. Ha szerencséd van, meg is simogathatod vagy etetheted ezeket a rendkívül szép és roppant kíváncsi halakat. A vadvízi evezés színhelyétől nem messze, egy csodálatos kanyonban élheted át a folyami merülés szépségeit. A kanyon átlagos mélysége 5-6 méter, de helyenként elérheti a 10 métert is. A merüléshez az alapfokú búvár vizsga mellett átlagosan jó kondícióra is szükség van.

Folyami merülés
No Gravity Dive Center - Thaiföld
http://nogravity.hu/

A No Gravity Dive Center 2007. január óta működik Thaiföld legnagyobb és legnépszerűbb szigetén, Phuket-en. A különféle búvárprogramok, búvártanfolyamok szervezése mellett, teljes körű utazásszervezéssel és szabadidős programokkal is foglalkozunk. Célunk, hogy a Thaiföldön töltött idő mindenki számára felejthetetlen élménnyé váljon, és minél többen megszeressék ezt a csodálatos országot! Ha nyaralásod alatt búvártanfolyamot szeretnél végezni, akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Centerünkben PADI és SSI búvártanfolyamokat végezhetsz magyarul, vagy bármilyen ismertebb nyelven, kezdőtől az oktatói szintig. Az alap búvár tanfolyamok mellett különféle speciális képzéseken is részt vehetsz nálunk. Az oktatás kis csoportokban zajlik, tapasztalt búvároktatókkal, csodálatos környezetben.

No Gravity Dive Center - Thaiföld
Búvárkodás Tahitin
http://www.tahitiutazas.hu/diving.html

Tahiti és szigetei kínálják a világ egyik legszebb és legizglamasabb merülőhelyeit. mind a kezdő mind pedig a profi búvárok számára egyaránt. Személyes tapasztalatból elmondhatjuk hogy Rangiroa-sziget Avatoru és Tiputa korallzátonyai kínálják talán a legérdekesebb merüléseket, ahol együtt élvezhetjük a víz alatti világot cápákkal, rájákkal, teknősökkel sé delfinekkel és az Óceán többi változatos teremtményeivel. De nemsokban marad ela többi sziget adottsága sem.

Búvárkodás Tahitin
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4116