Búváriskola, búvár oktatás, búvártanfolyam > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Búváriskola, búvár oktatás, búvártanfolyam > 14 weboldal. Kategória leírása: Búváriskola, búvár oktatás, búvártanfolyam.

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
Kerasub Búvárbolt és búváriskola (Szombathely)
http://www.kerasub.hu/?page_id=7

Egy sok tengert megjárt, tapasztalt oktató az akitől a Kerasub Búváriskolában tanulhatsz merülni, akivel indulhatsz túrázni. Persze ugyanitt fel is szerelkezhetsz utadra a mélység felé. A lehetőséget búváriskolánk biztosítja: uszodai tréning, tavi merülés, Adria, Montenegro, Vörös tenger, vagy más trópusi célpont? Esetleg extrém merülés? Freediving? Foto, video? Mi mindenre kaphatóak vagyunk, legfőképp arra, hogy magunkkal húzzunk valahova. Búvárként csatlakozz, érdeklődőként startolj velünk! Csak akkor vagy búvár, ha merülsz is! Nekünk pedig a merülés jelenti a célt és motivációt. Kiképzünk, felszerelünk és merülünk Veled!

www.kerasub.hu
Szia, tenger
Szia, tenger
http://www.sziatenger.hu/

Kerékgyártó Attila búvároktató oldala. Szeretnél megtanulni búvárkodni? Ha igen, én szívesen megtanítalak. Miután vizsgát tettél, az alapismereteken túl fényképes búvárigazolvány birtokosa leszel, mellyel bárhol a világon igazolhatod búvártudásodat, és merülhetsz. Ha "beleszerelmesednél", további képzési szintekre is jelentkezhetsz, megfelelő idő elteltével akár hivatásos búvárrá is képezheted magad, mely úton szintén segítségedre lehetek.

www.sziatenger.hu
Aqua Dive School
Aqua Dive School
http://www.aquadive.hu/

Aqua Dive búváriskola 1074 Budapest, Vörösmarty utca 6. Búvárkodás, PADI búvároktatás, kezdő és haladó búvártanfolyamok, búvárfelszerelések, búvárkalandok, búvárklub.

www.aquadive.hu
Moby Dick Búvárközpont
Moby Dick Búvárközpont
http://www.buvarkodas.hu/

A Moby-Dick Búvárközpont 1995-ben alakult, így az elmúlt 14 év alatt méltán vált az egyik legnépszerűbb és legjelentősebb magyar búváriskolává, melyet a több ezer nálunk végzett hobbybúvár és időközben búvároktatóvá vált kolléga megelégedése igazol. Búvártanfolyamok, búvárfelszerelések forgalmazása, szaktanácsadás, szerviz, kölcsönzés, palacktöltés, búvárutak.

www.buvarkodas.hu
Diving Island
Diving Island
http://divingisland.hu/

Diving Island Búvárközpont Budapest. Búvár oktatás, búvártúrák, felszerelések, felszerelés bérlés.

divingisland.hu
Lagoon Búváriskola
Lagoon Búváriskola
http://www.lagoonbuvariskola.hu/

Először is cégünket szeretnénk egy pár mondatban bemutatni. Iskolánk 1994-ben alakult, Lagoon Búváriskola név alatt működik, azóta is az egyik legnevesebb hazai cégnek számít. Fő tevékenységeink közé tartozik a búvároktatás, a búvárfelszerelések árusítása, palacktöltés, búvárfelszerelések kölcsönzése, felszerelések szervízelése, és szintén 1994-óta működő keddi uszodánk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kezdő búvárok előrehaladásában és természetesen a már vizsgával rendelkező búvárok feleleveníthetik gyakorlati tudásukat és nem utolsó sorban búvártúrák lebonyolításával foglalkozunk.

www.lagoonbuvariskola.hu
Aquanauta Búváriskola - tanfolyamok
Aquanauta Búváriskola - tanfolyamok
http://www.aquanauta.hu/hu/545-buvartanfolyam

Aquanauta Búváriskola - búvártanfolyamok. Ha szeretnéd új oldaláról megismerni a természetet, látni csodálatos növényeket, együtt mozogni fantasztikus formájú és színű élőlényekkel, megtapasztalni, milyen a súlytalanság érzése, mindez nálunk elérhetővé válhat a számodra, s ezáltal beléphetsz ebbe a különleges, új világba. Gyermekbúvár tanfolyam, szabadtüdős tanfolyam, légzőkészülékes búvártanfolyam, mentőbúvár, mesterbúvár tanfolyam, divemaster búvártanfolyam, Specialitások: MFA & CPR & O2 búvártanfolyam, nitrox tanfolyam, mélymerülő, roncsmerülő, szárazruhás búvártanfolyamok.

www.aquanauta.hu
Titán Búváriskola
Titán Búváriskola
http://www.titanbuvar.hu/buvartanfolyamok/

Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a víz alatti világ csodáit, a merülés szépségeit és izgalmát. Búváriskolánkban megtanítjuk a búvárkodás elméleti és gyakorlati részét a kezdő szinttől a mentőbúvári képzésen át, egészen a mester búvári szintig. Kóstolj bele a búvárkodásba, ha eddig csak kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbálod a búvárkodást, vagy fogalmad sem volt, hogy hogyan kellene elkezdeni, vagy csak megnéznéd magad búvárfelszerelésben és tapadós neoprénben. A Titán Búváriskolát két bátor és lelkes búvároktató vezeti. Céljuk, hogy minél több emberrel ismertessék meg a búvárkodást, biztonságos körülmények között.

www.titanbuvar.hu
Galathea - Tanfolyamok
Galathea - Tanfolyamok
http://www.galathea.hu/onedoc.php?id=33&type=smpl&m_id=14

Tanfolyamainkon a sok éves működésünk alatt több ezer búvár szerzett különböző nemzetközi minősítést. A képzés színvonalát oktatóink, búvármestereink naprakész elméleti és gyakorlati tudása, valamint pedagógiai érzékenysége garantálja. Jó búvár holtáig tanul! Kezdő búvártanfolyam (próbamerülés, alapfokú tanfolyam), haladó tanfolyam, Specialitások (hajóvezetői tanfolyam, víz alatti fényképész, elsősegélynyújtó tanfolyam, mélymerülő, nitrox, roncsmerülő tanfolyamok...)

www.galathea.hu
Búvártanoda
Búvártanoda
http://www.buvartanoda.hu/

Búvártanoda - Kulcs a víz alatti világhoz. Búváriskolánkban lehetőséged van megtapasztalni, hogy milyen is a búvárkodás. A téli hónapokban uszodai foglalkozásainkon, melegebb időkben pedig hazai tavainkban, vagy akár az Adrián! Amennyiben azon kevés emberek közé szeretnél tartozni, akik elmondhatják magunkról, hogy a hobbijuk a hivatásuk, Legyél Te is PADI búvároktató!

www.buvartanoda.hu
Deepex
Deepex
http://www.deepex.hu/

Deepex Búváriskola. Cégünk 2003. óta foglalkozik búvároktatással a nemzetközileg elismert NASE rendszerében, új és használt búvárfelszerelések kereskedelmével, -kölcsönzésével, palacktöltéssel, búváruták szervezésével, víz alatti fotók és filmek készítésével, valamint ipari búvárkodással.

www.deepex.hu
AquaWorld - Budapest
AquaWorld - Budapest
http://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld/extrem_sportok/buvaroktatas

AquaWorld - Budapest - Vízibirodalom, élményfürdő, búvároktatás egy helyen.

www.aquaworldresort.hu
Aquaqund Búváriskola
Aquaqund Búváriskola
http://www.buvariskola.hu/

Sport és technikai búvárkodás! Honlapunk mind a búvárkodás után érdeklődőknek, mind a búvárkodás megrögzött szerelmeseinek kíván hasznos információt adni. Szeretnénk bemutatni búvártanfolyamainkat, utazási irodán keresztül szerveződő baráti búvártúráinkat, kedvező árfekvésű, az általunk kipróbált és bevált jó minőségű felszereléseket, hasznos írásokat, információkat. Oktatásainkat az alapfokú képzéstől az oktatói szintig, több oktatási rendszerben szervezzük SDI, TDI, SSI.

www.buvariskola.hu
Kormorán Búváriskola - Gyula
Kormorán Búváriskola - Gyula
http://www.kormoranbuvar.hu/

A gyulai Kormorán Búváriskola 2003 óta létezik a Gyulai Várfürdő Kft.-vel szoros együttműködésben. Tanfolyamaink egész évben folyamatosan indulnak. A képzés PADI oktató által vezetett tantermi oktatásból, valamint úszómedencei és nyíltvízi gyakorlati foglalkozásokból áll. Közreműködésünkkel búvárkodhatsz Magyarországon, az Adriában, a Vörös-tengerben vagy akár távolabbi vizekben is.

www.kormoranbuvar.hu
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 3647