Barlangi búvárkodás, barlangi búvár, barlang merülés > Búvárkodás, búvár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Barlangi búvárkodás, barlangi búvár, barlang merülés > 10 weboldal. Kategória leírása: Barlangi búvárkodás, barlangi búvár, barlang merülés.

buvarkodas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A Molnár János-barlang...
http://www.cave.hu/

A Molnár János barlang jelenleg feltárt és bekötelezett hossza 4100 méter. Természetesen dolgozunk a további feltárásokon is, de a mélység és a barlang hossza, illetve a merülések időtartama lelassítja az előrehaladást. Számításaink szerint az elérhető végmélység 80 méterre és hossza akár 6-7000 méterre tehető. Mível ebben a mélységben és horizontális vonulatában akár 20 palack deponálására lenne szükség egy-egy merüléshez,ami természetesen trimix és nitrox keverékekből álló utazó és deko gázokat tartalmazna,ezért napokba telik a merülés megtervezése és előkészítése.

A Molnár János-barlang...
Izverna a fagyos román barlang
http://www.recteam.hu/node/92

Öcsi barátom hívó szavára nekifutottam a barlangi búvárkodásnak. Tehát Izverna. Ez a falu egy kis eldugott település dél-nyugat Romániában a Mehádiai hegység aljában az úgynevezett barlang dombon, a tengerszint feletti 400-méteres magasságban. Mi a falunak abban az utolsó házában laktunk, ahonnan a barlang bejárata csupán 100 méterre található.

Izverna a fagyos román barlang
BBBT
http://bbbt.hu/

Barlangi Búvárok Baráti Társasága. Még ha csak egy baráti társaság vagyunk is, könnyebb együtt, csapatban érvényesülnünk, lehetőségeket felkutatnunk, nehezebben kezdenek ki bennünket az élet különféle viharai! Célunk a barlangi búvárkodás művelése, lehetőleg minél magasabb szinten! Igyekszünk minél többet tapasztalni, tanulni, minél több helyre eljutni, minél több féle barlangot megismerni.

BBBT
A barlangi merülésről
http://www.amphora.hu/barlangkutatas

Kossuth-barlang, Rákóczi-barlang, Hévíz-forrásbarlang...

A barlangi merülésről
Máltai barlangi merülések
http://www.divehardtours.com/blog/2010/05/18/maltai-buvarkodas-barlangi-meru ...

Máltai utazás – A barlangi merülésekért rajongók igazán kiélhetik magukat a máltai szigetek mentén, ugyanis szinte egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb víz alatti repedések, érdekes felszíni formák és barlangok. A leghíresebb máltai merülőhely kétségkívül az itteni Blue Hole. A víz és a szél az évezredek során olyan gyönyörűséget alakított ki a víz alatt és felett, hogy szinte biztosak lehetünk benne, hogy erre a merülésre életünk végéig emlékezni fogunk. Külön érdekesség, hogy a barlangok és sziklák mellett az élővilág is egészen gazdag: egy kis szerencsével például csikóhallal is találkozhatunk. A merülőhely felett húzódik a híres Azúr ablak, ami vadregényesen keretezi a tenger és az ég ragyogóan kék színét.

Máltai barlangi merülések
Túraleírások
http://bbbt.hu/?action=turaLista

Barlangi búvár túrák, túraleírások. Itt olvashatod el kirándulásaink leírásait. Barlangi Búvárok Baráti Társasága.

Túraleírások
Búvároktató
http://www.buvaroktato.hu/

Első búvárszemüvegünk olyan szomjúságot keltett a lelkünkben, amilyet nem lehet többé lecsillapítani, és amely egy életre a tengerhez láncolt bennünket. A gyerekes nézelődésből áttértünk a készülékes merülésekre, fényképezésre, filmezésre. Búvártanfolyamok, túrák.

Búvároktató
DiveMexico - Barlang merülések Mexikóban
http://www.divemexico.hu/hu/merulesek/barlangi-merulesek

Bár a hatalamas víz alatti labirintusok feltárása csak a 90-es évek elején kezdődött el a térségben, mára a világ 10 leghosszabb víz alatti barlangjából 8 itt található. A barlangi merüléseken kizárólag barlangi búvár igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. Akinek ilyen nincs, de mégis szeretne betekintést nyerni a barlangok világába, annak ajánljuk a cavern merüléseket. A barlangi búvárokat gyakorlatuktól függően elkalauzoljuk a Riviera Maya barlangjaiba.

DiveMexico - Barlang merülések Mexikóban
Barlangi búvár és jég alá merülés
http://www.czakobuvar.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=108&It ...

A zárt téri merülések legszebb és egyben legtöbb gyakorlatot igénylő típusa. Előképzettség ként nem árt a száraz barlangokban való jártasság, némi kötéltechnika és egészséges félelem érzet. Az oktatás hosszadalmas és mindenre kiterjed / száraz barlangok, mozgás, felszerelés, csomóiskola, uszodai és barlangi gyakorlatok./ így hosszadalmasabb mint más speciális oktatás. A fejlődés itt is türelmet, tapasztalatot és fokozatosságot igényel. A tengeri barlangok egy része és a cenóte merülések bizonyos hosszban cavern /üregbúvár minősítéssel is járható-úszható. A cave diver/barlangi búvár önálló barlangi merülésre vezetőkötél használatára és biztonságos merülés érdekében saját kipróbált felszereléssel a zárt téri szabályoknak megfelelő merülésre képesít. Nincs két egyforma barlang, így a felszerelés és merülés technika folyton változik, alkalmazkodik az aktuális típushoz.

Barlangi búvár és jég alá merülés
Barlangi merülés online játék
http://game3a.com/hu/26qk0/flash-game/barlangi-merules.html

Barlangi merülés ingyenes online játék - Cave diving Game online.

Barlangi merülés online játék
Hirdetések
Oldal leírása
buvarkodas.wyw.hu: Búvárkodás katalógus. Búvárboltok, búvárközpontok, merülőhelyek. Búvárfelszerelés vásárlás, búváriskolák Magyarországon, búvár oktatás, búvárutazás, búvár képek, és videók. Víz alatti fotózás, videózás.
Gyűjteményünkben 275 válogatott búvárkodás, búvár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 275 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 4116